avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate 4reall

Activitate 4reall

Discuție Buna ziua,
As dori sa stiu ce se intampla cu facturile dupa ce le predau la contabilitate. Unde pleaca? Facturile sunt verificate de catre cine? Unde ajung? Sunt verificate de catre autoritatile statului factura cu factura?

Va multumesc
Discuție o sa iau somaj?
Buna ziua, in curand nu cred ca o sa mai lucreaza si sunt interesat sa stiu daca o sa iau somaj.
Am lucrat 9 luni si am 1000 lei pe cartea de munca.
Buna ziua,
Am mai multe intrebari..

Am viza de flotant in Bucuresti si am nevoie de cazierul judiciar am vre-o sansa sa il scot de aici ?
Daca nu asi putea sa ii fac o procura fratelui meu sa il scoata pentru mine?

Multumesc ptr raspuns
Discuție Platitor accize
Din 2007 am o firma care importa cafea
Chestia e ca nu am avut autorizatia de la directia vamilor dar eu totusi am importat si normal nu am platit accizele
Acum 1 luna mi-am luat autorizatia si trebuie sa declar primul import
Chestia e ca mi-e frica de control si sigur o sa am prob
Asi fi recunoscator sa imi spuneti ce se poate intampla sau daca ma puteti invata sa fac cumva sa scap de asta

Multumesc
Cred ca ati intalnit de foarte multe ori intrebarea asta, dar asi vrea sa stiu concret ce pasi trebuie sa indeplineasca un srl sa devin deexemplu importator de cafea.
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Magazin online
Multumesc mult. Doresc sa fac acest lucruri pentru ca vreau sa avem amandoi drepturi egale asupra site-ului din moment ce o sa fim asociati si in firma si mai ales este important pentru ca acest site o sa fie un magazin online si in aceasta afacere cred ca numele sitelui e foarte important, mai ales dak o sa avem succes nu vreau sa ma trezesc ca nu am nici un drept asupra numelui(desi cred ca pot sa am incredere in prietenul meu, dar vreau sa fiu asigurat:D). Deci sa inteleg ca dupa ce fac aceste demersuri o sa avem drepturi egale asupra numelui si domenului site-ului.

Va multumesc pentru ca ati foarte prompti :D
Discuție Magazin online
rBuna ziua asi vrea sa ma lamuriti intr-o chestie.Impreuna cu un prieten vreau sa imi ma asociez sa ne deschidem un magazin virtulal>inca nu amvem firma dar in decursul saptamanii care urmeaza o sa imi deschid si firma.Prb e ca am cumparat domeniul pe numele lui dupa ce o sa deschid firma si o sa fim asociati o sa pot sa trec domeniul pe firma pentru a avea drepturi egale in ceea ce priveste domeniul pe care la cumparat asociatul pe numele lui?

Va Multumesc!