avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Activitate Groza firuta

Activitate Groza firuta

Buna dimineata,am avut zbor anulat si inca nu mi s-au rambursat banii pe bilet .precizez ca am facut si asigurare. ce trebuie sa fac ? am incercat sa vorbesc cu ei ,am trimis mailuri dar nu primesc banii !
Buna ziua , sunt divortata si am 2 copii in intretinerea mea.Lucrez in Franta ,la fel si fostul meu sot. In momentul desfacerii casatoriei(divort) care s-a pronuntat in Romania , fostul sot era pe somaj si castiga in jur de 1000 euro; si astfet s-a stabilit suma de 280 euro alocati copiilor. De 2 ani si jumatate este cu contract si castiga in jur de 2200 euro . Mentionez ca mai are un copil de 1 an. Ce pot sa fac pentru marirea sumei datorate copiilor si unde ? In Romania sau in Franta ? multumesc anticipat.
Răspuns la discuția locurile de parcare !
multumesc,sunt locuri de parcare pe marginea drumului , in fata si spatele blocului.nimeni nu detine contract concesiune ;
buna. in blocul unde locuiesc este si o societate comerciala .locuri de parcare , sunt foarte putine , cat este de ,,normal,,ca aceasta firma sa parcheze si sase masini ?aici nu se pot plati parcarile ! multumesc
Buna seara.am cumparat un telefon alcatel 2019 senior ,cu taste, pt.mama mea care are 81ani. S-a facut cu prelungire de contract pe doi ani.nu m-ar fi deranjat nimic,daca telefonul s-ar fi dovedit a fi util,usor de utilizat. Trebuie să apeși de 4(patru)ori pe tasta ca sa se formeze apelul...Ii mai tremură mana ,se descurcă greu.am fost la cei de la orange,l-au trimis la ,,reparat,pe motiv că reclam ca meniul este greoi pt seniori.a venit la fel! Nu am păstrat cutia,și nu poate sa-l ia innapoi;Am cerut rezilierea contractului,dar imi cer cam250 euro.este normal? Pot face ceva? Multumesc.
Discuție Mosteniri
Prietenul meu are un singur băiat,care este căsătorit. Detine mai multe proprietati . De vreo 2 ani ,a ,,apărut,, o posibilă fiică ,nerecunoscuta,care are pretenții la avere! Cum isi poate proteja fiul?