luna asta trebuie sa primesc hot de vizita .Dar eu asa am inteles ca mama nu are vioie sa stea in alta tara cu minorul fara semnatura mea mai mult de 3 luni.
Mama are o incredintare dar mai mult de 3 luni nu are voie sa stea in alta tara cu copilul doar in axcursie atat,,dar ea sa stabilit acolo fara semnatura mea.
Buna seara.Am o intrebare .Pot face plingere penala la parchet ptr ca mama a luat copilul si a plecat in Spania de 1 an de zile dar fara semnatura mea?
Luna asta astept hot. de la tribunal cu programul de vizita.Poate instanta sa mi dea un program scurt ptr ca copilul e in Italia stabilit fara semnatura mea??? Stiu ca mama are dreptul sa ia copilul in vacanta in strainatate dar nu sa se stabileasca acolo si sa l mai si scolarizeze fara semnatura mea.ce va fi ??cum se va tremina ?Eu as vrea ca ,copilul meu sa stea in Romania .
este adevarat ca mama nu are dreptul sa tina coplilul mai milt de 3 luni in alta tara [Spania] fara semnatura tatalui chiar daca mama are incredintarea,iar tatal program vizita???
Avocata mea mi a spus ca programul va fi urmarorul 1 saptamana de Craciun si 1 luna in vacanta de vara .Este corect asa ceva?Cum pot eu sa merg la scoala la ea ,,cum pot eu sa o vad la cateva zile,?Nu pot sa am grija de la distanta mai ales ca mama ei nu mi da voie sa vb la telefon cu ea nici prin web macar.Ma ingrozeste gandul ca trebuie sa o vad 1 data pe an.Eu stiam ca 3 luni are voie sa o ia in afara tarii,daca sta mai mult trebuie semnatura mea, mai ales ca a si scolarizat o,este clar ca degraba nu vine in tara.
Buna seara. Am o fetita de 8 ani care a fost incredintata mamei iar eu astept programul de vizita de la tribunal din septembrie. Mama a luat fata si a plecat in Spania si s a stabilit acolo fara acordul meu.Cum trebuie sa procedez ptr ca fata mea sa stea in romania ?Mai pot face ceva?
iar tatal trebuie sa mearga in Spania ca sa si aduca copilul in Romania??? Ce fel de hotarare trebuie sa aiba tatal ptr. a lua copilul din Spania in Romania?