avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriel's

Activitate Gabriel's

Buna ziua...am întâmpinat o problema destul de serioasa as putea spune...
Pe 5 august am depus actele pt schimbare talon...am vrut sa când mașina dar pe parcurs m.am răzgândit...cei de la birou copiat acte au scris pe talon "înstrăinat" clar trebuia schimbat... In urma depuneri actelor cei de la înmatriculari mi.au emis dovada înlocuitoare...valabilă 15 zile.. care a expirat pe data de 19 august... Așa zi este 7 sept și eu inca nu am primit talonul...am sunat pe cel puțin 7 Nr de telf sa dau de cineva să îmi spună ce se întâmplă.. am verific starea talonului online...acolo apare că încă nu a fost emis...clar eu nu pot circula cu mașina...deși cei de la birou unde am depus actele au spus să umblu așa că poliția nu are dece să îmi de-a amenda...eu nu cred acasă ceva ..întrebarea mea este...ce pot sa fac în situația dată?
Buna seara ..stau cu partenerul meu de doi ani ..
Și.a gândit să pună punct relației noastre pt că are pe altcineva..
Eu lucrez dar la negru...ideea este că...eu am investit in apartamentul lui...multi bani..încălzire centrală geamuri termopan..am facturile pe numele meu..
Cum pot proceda că să îmi recuperez acei bani!?
Da sa depus pe data de 13.05.2021

gi-jane2 a scris:

acum cat timp a fost asta ?
verificati pe portajul instantei de judecata daca s-a depus cerere pt incuviintarea executarii

Da da...am.depus si am.si platit

gi-jane2 a scris:

doamna, cand ati fost la executor, ati depus cerere ?

Buna ziua...sunt divortata...pensie alimentara fostul nu mi.a platit de 10 luni...mam gandit sa iau masuri...am fost la un executor silit...a zia ca imi va recupera bani...a trecut de atunci 5 sapt...nimeni nimic...azi am sunat executorul si mia. Spus ca avb cu fostul si ca in contul meu sa depus 500 lei(nu am primit acei bani) vb cu executor ca sa stiu cat mai am de asteptat sau daca sa facut ceva in privinta asta pt ca eu l.am platit... la care executorul imi inchide telf in nas dupa ce imi spune o sa vad ce pot face...atat?!? Va rog ajutati.ma cu un sfat...sunt banuti fetei...
Vreau sa stiu in ce masura pot obtine tutela fetei!

Sotul a spus ceea ce doreste in fata judecatorului! De aceea judecatorul a spus sa refac cererea de divort sa fie de comun acord si sa cer fetita in scris ca apoi sa semneze tatal.
Dapix a scris:

Soțul să facă toate aceste declarații în fața judecătorului, să semneze, și așa poate aveți șansa să obțineți autoritatea părintească exclusivă. Conformați-vă sfatului dat de judecător. Ceea ce susțineți că declară soțul, scrieți în cererea comună, și semnați-o amândoi.

Divortul este deschis...in octombrie cand am fost la proces sotul a zis ca renunta la fetita si este deacord cu tot...nu vrea sa se ocupe de ea. Atunci judecatorul mia spus sa refac o cerere de comun acord semnata de noi doi...si in care sa specific ca doresc fetita... sotul a spus chiar si la fetita in fata ca nu o vrea... pe langa toate astea el nu se ocupa de ea e tot plecat...micuta avand 10 ani nu poate sta cand cu bunica paterna cand cu matusa etc...
Tatal nu vrea sa aiba nici o obligatie parinteasca nu vrea sa auda de fetita nu vrea obligatii nimic...nu vrea sa stir nimic...