avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate Vereș Dan

Activitate Vereș Dan

Dacă am dosar penal pentru ucidere din culpă în urma unui accident rutier produs în 7 decembrie 2018, iar în 6 octombrie 2023 mi s a comunicat că dosarul a fost înnaintat către justiție, dar nu am nici un termen de judecată, fapta se poate prescrie?
Răspuns la discuția Ucidere din culpa
Dacă am dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma unui accident rutier produs în 7 decembrie 2018 , iar în data de 6 octombrie mi s a adus la cunoștință faptul că dosarul va fi înaintat către justiție, dar nu am nici un termen de judecată, fapta poate fi prescrisă? Menționez că s a stabilit că pietonul se afla noaptea pe carosabil , dar eu circulam cu 70 km/h în zonă cu restricție 50 km/h.
Mulțumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția Ucidere din culpa
Dacă am dosar penal pentru ucidere din culpă, în urma unui accident rutier produs în 7 decembrie 2018 , iar în data de 6 octombrie mi s a adus la cunoștință faptul că dosarul va fi înaintat către justiție, dar nu am nici un termen de judecată, fapta poate fi prescrisă? Menționez că s a stabilit că pietonul se afla noaptea pe carosabil , dar eu circulam cu 70 km/h în zonă cu restricție 50 km/h.
Mulțumesc pentru răspuns!
Eu am aflat că mai am ipoteca pe casă la 20 ani după ce am achitat creditul.
Acum banca după ce am fost la ei ,îmi motivează că nu mai găsesc contractul de credit,nici pe cel de ipotecă și mă trimit pe mine la notar să caut contractul de ipotecă.
E corect din partea lor?
Am un dosar penal la regimul circulației cu decesul victimei neîncheiat., posibil să fiu declarat nevinovat.
Frații victimei nouă la număr cer de la asigurări fiecare câte 150000 lei.
Mie Tribunalul București îmi cere o întâmpinare la procesul civil că intervenient.
Să fac această întâmpinare?
Dosarul penal are propunere de clasare dar nu a ajuns la parchet.Mi se cer date personale că intervenient.Sa le dau?