avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate Maya P

Activitate Maya P

Am uitat sa inregistrez contractul de inchiriere? Ce sa fac?
Buna ziua!! In urma unei decizi judecatoresti, partea responsabila civilmente firma de asigurari are de platit daune, in cat timp trebuie platite aceste daune, fara a aplela la un executor judecatoresc?
Multumesc
Buna ziua in urma unei decizi judecatoresti am de primit de la o firma de asigurari suma de 80 de mii de euro!! Daca angajez un executor judecatoresc la ce cheltuieli ar trebui sa ma astept!! Multumesc!!
Discuție Pensie urmas?
Buna seara!! As dori daca poate cineva sa imi spuna daca se poate face ceva, in urma unui accident la locul de munca persoana decedata fiind si pensionara, urmasa adica sotia find pensionara de drept 62 de ani avand o pensie de 1200 poate sa ceara pensie de urmas? Multumesc
Răspuns la discuția Martori
Deci nu e nimic de speriat ca o sa aparem in fata unui judecator

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ar trebui să declarați cum au fost afectate persoanele respective emoțional,financiar .Aceste aspecte se stabilesc cu av angajat care ar trebui să aibe propria strategie.

Discuție Martori
Buna seara!! Cineva ne a cerut sa fim martori intr un proces de ucidere din culapa, ca sa decalaram ce daune morale a adus fam uciderea parintelui!! Ce ar trebui sa stim
In privinta asta?
Discuție Penal
Buna seara, inainte de a merge la un avocat pt un caz in care un membru a familei a fost accidentat mortal, vinovatu avand si o alcolemie f mare, la ce cheltuieli ar trebui sa ne asteptam din partea avocatului? Multumesc
Discuție Caz penal
Buna seara!! Dupa ce semnezi un contract cu un avocat sa te reprezinte intr un caz unde un om beat a dat peste cineva din familie si a dus la decesul acelei persoane la ce cheltuii sa te astepti!!!