avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate kamikazeold

Activitate kamikazeold

va multumesc pentru raspuns dar poate am omis sa va precizez ca nu am nimic cu avocatul ii apreciez munca a fost trecut in cont cu suma onorariului de succes dar sa mi ia jumate va intreb daca e deontologic am sa ma lupt si cu pretul vietii si nu pot sa-i las acestia sint ce fac de rusine munca dvs
E MORAL CA UN AVOCAT SA MI IA JUMATAE DIN SUMA OBTINUTA IN URMA UNUI PROCES COMPLECTAND FARA SA STIU SUME EXORBITANTE PE CONTRACTE DE ASISTENTA PT CA AM SEMNAT IN ALB MERGAND PE INCREDERE :sorry:
buna seara am omis sa va spun ca nu am stiut de aceste contracte decat la sfarsit cand a mai cerut 10000euro si mi a spus ca am semnat in alb deci si a pregatit dinainte acest scenariu
buna ziua am o intrebare mai delicata dupa un proces de pretenti avocatul ma executat cu un miliard ca onorari ifara sa stiu unde ma pot adresa pentru asi micsora suma am mers pe incredere nu am luat nici o chitanta ii platisem 80mil cat ceruse acum sint executat de alt miliard unde e codul deontologic??//
Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
buna ziua ,va multumesc ptr. rasp. ,va rog sa-mi spune-ti D av. ,unul dintre aceste contracte de asistenta ,este semnat de prietena mea ,care nu are nici o treaba in acest proces , nu este parte, la clauze ea a fost trecuta ca un fel de garant ptr. suma de 8200euro , acest contract nu este semnat de mine ,crede-ti ca poate fi trasa la raspundere si sub ce forma
buna ziua ,

va multumesc ptr. raspuns. Cei 2 avoc. asa procedeaza ,eu ca martor pot s-o aduc pe prietena mea care de fapt ea a platit , si acestor 2 av. le-am mai trimis un client , si dansului i-a cerut 50milioane pe proces fara sa-i dea chitanta . Trebuie cumva sa dovedim , oricum aceste onorarii mie mi se par exagerate 300 milioane si 345mil. + inca 8250 euro , statul m-a despagubit ptr. o garsoniera cu suma de 80.000 euro, am fost dat afara din casa in care a stat si mama mea , am dat statul in fudecata prin acesti avocati si uitati rezultatul . au profitat de faptul ca nu stiam ce reprezinta acele contracte de asistenta juridica ,(va spun sincer nu stiam). Crede-ti ca un nou proces ptr. aceste contracte de asistenta juridica ar as avea sanse /
va multumesc,
eu nu am nimic,nici chitanta ,nici contract, avocata nu mi-a dat nimic.
am deschis din nou proces ptr. aceste sume ,crede-ti ca instanta ar putea sa faca o reevaluare a sumelor de bani/
noi am platit procesele pe rand cate 30mil lei ,dar nici pe acesti bani nu ni s-a dat nici o chitanta.

buna ziua ,

Am depus contestatie la executare ,nu pot plati cautiunea de2500 euro deoarece am contul blocat,intrebare ,cum sa procedeaza unde ma adresez ca sa ramana blocati doar banii pr. executare pana la finalizarea procesului si restul sa mi se deblocheze ptr. a putea plati cautiunea , am timp f scurt 2 -3 zile
doresc solutii,va rog ...................................

in contractele de asistenta juridica am fost trecut cu 2 contracte de 30.000 +34.500 lei cheltuieli de judecata, crede-ti ca este normal, aceste sume au fost completate dupa,ce se poate face , cum pot sa aflu daca aceste sume sunt inregistrate sau....ce se poate face help
in ce conditii se pot anula contractele de asistenta juridica/
nu am stiut in ce consta un asemenea contract si avocata le-a incheiat fara sa-mi dea un exemplar, a pus sume enorme (30.000)+34.500 lei, unul nu este semnat , celalat l-am semnat dar nu era completat a suma . eu nu am primit nici un exemplar. ce crede-ti ca as putea face/