avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi oancea

Activitate Gabi oancea

Am permis de conducere obținut în Franța. Și reținut de politia romana. Nu am timp sa mai stau să-l recuperez în România va întreb dacă îl pot da pierdut în Franța ptr a abține alt permis de conducere
Detin permis de conducere francez și mia fost reținut în tara va întreb pot obține alt permis de conducere în Franța?
Bună ziua. As dori sa va întreb. Dețin sau mai bn spus deținea permis obținut în Franța acum un an mia fost reținut de organele de politie romane ptr conducere autoturism Nr rosii expirate. Am avut proces mia dat sentința dar trebuie sa aștept hotărârea judecătorească acasă ptr ami recupera permisul. Din câte știu procedura asta durează. As vrea sa știu dacă îl pot recupera mai repede ptr a părăsi tara
Pe data de 26 10 2020 am avut instanta. Conducere autoturism numere roși expirate și. 0.33 alcoolemie. Acu. Pe data de 9..11..2020 mi sa spus ca primesc acasă definitiva. Nu am antecedente penale fiind la prima abatere. As dori sa știu dacă îmi recuperez permisul
Am judecată pe 26 octombrie prima infatisare .permisul mi-a fost luat ptr conducere autoturism Nr rosii expirate și ..0.33 alcool

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-a dispus renuntarea la up? sau pentru ce anume sunteti citat?

Nu sa renunțat la u.p
Buna ziua .in data de 7 octombrie 2019 am fost oprit de organele de politie in trafic in urma controlului am fost depistat conducand autovehicul nr rosii expirate si 033 alcool mi sa retinut permisul .specific ca la data cand am fost oprit doar ce am achizitonat autovehicolul mentionez ca pe 26 octombrie am prima infatisare la tribunal .nu am antecedente penale.vreau doar sa stiu daca imi pot recupera permisul
Răspuns la discuția Permis suspendat
Am fost depistat in trafic conducand autovehicul nr rosii expirate cu alcoolemie 0.33 mentionez ca nu am antecedente penale va intreb se poate sami obtin permisul?

Art. 334 alin. 1 c.p. s-a retinut? descrieti exact situatia de fapt.

Da

mentionez ca dosarul se afla la parchet cu trimitere in judecata

Ce intelegeti dvs prin aceasta afirmatie?
Sunteti inculpat si politistul a intocmit RTUP cu propunerea de emitere rechizitoriu si trimitere in judecata?

Noiembrie 2019 am fost depistat conducand autoturism cu nr rosii expirate mentionez ca consumasem alcool .033 in aerul expirat nu am fost ptr recoltare de probe biologice mia fost retinut permisul de conducere mentionez ca dosarul se afla la parchet cu trimitere in judecata ce se poate intampla .se suspenda permisul definitiv?nu am cazier si ma aflu la prima abatere in trafic
Am fost depistat în trafic conducând autovehicul nr roși expirate si alcoolemie de 0.34 in etilotest am fost la parchet si mi sa spus sa astept acasă raspunsul de explicat că am permis obținut în franța ce mă puteti sfătui. Multumesc