Dupa dizolvare..urmeaza procedura de lichidare ( insolventa si faliment)
In aceasta procedura se pate atrage raspunderea administratorilor, se identifica si se valorifica bunurile..daca exista..se achita debitele restante..dupa niste reguli stabilite de Legea insolventei..si dupa parcurgerea intregii proceduri firma este radiata de la ORC.
Daca ati depus bilantul inlauntrul termenului de recurs trebuia sa declarati recurs, sa faceti dovada depunerii acestuia s sa solicitati respinerea cererii de dizolvare. Neprocedand astfel ati lasat sentinta de dizolvare sa ramana definitiva si din acest motiv societatea apare ca fiind radiata.
nicolaus a scris:
garda fin. nu va cauta pentru activitati viitoare ci pentru cele care le-ati intreprins in ultimele sase luni de regula.Este bine sa colaborati!
M-au cautat cei de la garda sa imi faca un control . Eu nu mai functionez cu firma dar nu am suspendato decat acum cateva zile . Cei de la garda m-au cautat si a ramas sa ma intalnesc sapt viitoare cu ei , intre timp am suspendat firma pe 3 ani legal . Mai are rost sa merg sa ma intalnesc cu ei ? Actele le am la contabilasi nu mai dau de ea , ce trebui sa fac?