Mi-a trimis cineva ieri niste bani din strainatate dar am uitat ca mi-a expirat buletinul pe 28, urmeaza sa il refac luni. Pot ridica banii daca buletinul a expirat?
Mama mea e vaduva de curand si a fost internata in spital, mai are si o fata minora. Inainte cu o zi sa ii facem dosarul de ajutor social i s-a facut rau si a fost dusa la spital. In timp ce era in spital o prietena de-a ei care lucreaza la primarie s-a gandit sa o ajute si sa ii faca dosar de ajutor de incalzire.
Intrebarea mea e: ar putea face si ajutor social? Reteta e scumpa si nu are asigurare de sanatate. La primarie i-a zis ca nu mai poate face ajutor social daca l-a facut pe ala de incalzire
Eu am nascut pe 7 ocombrie si am terminat concediul post natal pe 17 noiembrie.
Pe cererea catre angajator ce date ar trebui sa scriu? Adica data de inceput si data de sfarsit a concediului de 2 ani.
Cineva mi-a zis ca data de inceput e data in care am trminat concediul, iar data de sfarsit ar fi cu o luna inainte ca copilul sa faca 2 ani. Lamuriti-ma si pe mine va rog, sunt foarte confuza
CCC incepe cu urmatoarea zi incheierii concediului de maternitate(cele 126 zile)? Cand fac cererea catre angajator sa specific cand incepe concediul de 2 ani scriu data urmatoare incheierii concediului postnatal? Eu fac cererea abia acum
Buna ziua, Dosarul indemnizatie cestere copil se depune dupa 60 de zile lucratoare de la data nasterii Copilului sau dupa 60 zile lucratoare de la incetarea concediului de maternitate?