avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters59529

Activitate ContSters59529

Buna ziua,
Cum se actualizeaza suma platita la Icral de 20 milioane lei in 1995 cu care trebuie sa despagubeasca Statul acum in 2011, caci o ruda a mea a pierdut casa prin anulare de contract. I s-a spus la tribunal de o suma de circa 50.000 de euro. E posibil? A fost o buna investitie? Adica toti cei care au avut 20 milioane in banca pe vremea aceea, au acum 50.0000 de euro? cum se calculeaza?
Multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Răspuns la discuția executare silita pe legea 112
Buna ziua,
Cum se actualizeaza suma platita la Icral de douazeci de milioane lei in 1995 cu care trebuie sa despagubeasca Statul o cunostinta a mea, acum in 2011 caci a pierdut casa prin anulare de contract. Nu era cumparatoare de rea credinta dar nu stia ca fostul proprietar revendicase deja. Ea se asteapta la o suma de circa 50.000 de euro. E posibil? Adica plateste 20 de milioane de lei in 1995 si acum are 50.000 de euro? Multumesc.
Multumesc, am sa ma duc sa ma interesez la INPS. Multumesc mult.
Da, aveti dreptate, e vorba de Italia. Dupa cate stiti, intre aceste state exista o recunoastere reciproca? si daca da, unde trebuiesc incepute demersurile, aici sau in tara? Va multumesc.
Am lucrat inRomania intre 1965 si 1971. In total 6 ani cu carnet munca. Am plecat din tara iar in strainatate, unde acum am domiciliul, am lucrat 18 ani apoi firma a inchis si la varsta de 48 de ani nu am mai gasit nici o angajare, caci aici asta a fost si este problema din totdeauna. Nu s-a gasit de lucru pentru cei tineri, ce sa mai spunem de cei peste 45 de ani.
Fiind la varsta pensiei acum, am o pensie de vechime minima pentru cei 18 ani lucrati aici.
Intreb, oare cei sase ani lucrati in Romania nu se pot adauga ca vechime celor 18 lucrati aici? Care sunt demersurile? Multumesc.
Da, m-am gandit si eu sa nu ma grabesc. Multumesc.
Mai mult decat profesional raspunsul. Multumesc.
Am o garsoniera inchiriata unor tineri corecti despre care nu ma pot plange. Acestia ar vrea sa cumpere garsoniera de la mine platind un avans si restul in rate putin mai mari decat chiria. Cum se procedeaza in mod legal ca sa fiu tutelata ? Trebuie sa fac deja actul de vanzare cumparare si ei sa intabuleze? Cine ma asigura ca vor continua sa plateasca? Multumesc.
Multumesc pentru sperante. Sunteti foarte disponibili.
sigur ca ar vrea sa cumpere dar pe o suma de nimic. neacceptabila. E o proprietate importanta.
Multumesc pentru raspunsuri, ma interesa sa stiu daca se poate face contract chirie fara sa fie specificat spatiul exact, virtual pe 50% din proprietate. Nu vreau o chirie mare ci simbolica dar consider ca e dreptul meu.
Eu ii propun sa vindem impreuna....daca este vointa....Poate sa-si cumpere un apartament mare din realizarea vinzarii. in fond l-a luat prin legea 112 cu mai nimic.
Sa vedem...Multumesc inca o data.