avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate Alina123456

Activitate Alina123456

Buna seara!
In 2017 am vandut o casa cu teren de 500 mp, in cadastrul facut inaintea vanzarii mai apar 250mp in plus care imi apartin fara acte de peste 50 de ani, i.am adus la cunostiinta atat eu cat si notarul ales de cumparator de cei 250 de mp fara acte, astazi am vazut ca am fost actionata in instanta ca parat impreuna cu primaria cu obiectul uzucapiune, ce inseamna asta, ce anume cere de la mine actualul proprietar?Va multumesc anticipat!
Buna seara! In 2015 in urma unor fapte mi s.a pus sechestru asiguratoriu pe suma de 25000 de lei, la momentul respectiv le.am pus la dispozitie acte doveditoare pt suma respectiva, in 2019 s.a hotarat :"mentine masura asiguratorie a sechestrului luata asupra sumei de 25000 lei apartinand inculpatei prin ordonanta din 2016,confisca produsul infractional dobandit in urma activitatii infractionale respectiva suma de 44000 lei ".
Cum pot ridica sechestrul asiguratoriu,unde sunt cei 25000 de lei carei autoritati competente sa cer banii si cum? Va multumesc anticipat!
Asta cred ca stie orice cetatean care a facut o scoala, am intrebat 10 avocati si am primit 11 raspunsuri diferite.
Munca in folosul comunitatii pe perioada pandemiei.
Buna seara, am o nelamurire in privinta muncii in folosul comunitatii pe perioada pandemiei, am de facut 60 de zile de munca in folosul comunitatii la biblioteca, deoacamdata nu m.au chemat deoarece am un copil care a facut de curand 2 ani si am fost in maternitate,cate ore trebuie lucrate in cele 60 de zile, se include si weekendul si daca este vreo ordonanta sa se amane pe perioada pandemiei? Va multumesc anticipat!
Buna ziua,daca o persoana care a fost extradata si condamnata in SUA, care are o condamnare cu suspendare si in Romania( doua fapte diferite facute in perioade diferite fara sa se incalce conditiile condamnarii cu suspendare) si care vrea sa.si transfere perioada ramasa de executat din America in Romania,exista posibilitatea sa fie probleme cu pedeapsa suspendata si sa se transforme in inchisoare fapta din tara (condamnare care in momentul extradarii s.a suspendat) si sa se adauge pedeapsa ramasa din SUA? Va multumesc anticipat!
Buna ziua,ce se intampla cu munca in folosul comunitatii pe perioada pandemiei de coronavirus daca persoana care trebuie sa o execute este in maternitate si este si parinte singur?Va multumesc anticipat !
Va multumesc pt raspuns,am fost contactata de agentul care s.a ocupat de el si au vrut sa.l cerceteze in libertate dar pt ca nu are domiciliu in America sta intr.un de centru de emigranti.
Sotul meu a fost extradat in Sua anul acesta in urma unui mandat de extradare din 2015,momentan nu a fost audiat si nici judecat,nu i s.a calculat nici un prejudiciu si nici nu m.ai aveau interesez asupra lui,am inteles ca s.a respectat art 17 din legea 111 privind regula specialitatii,el se afla sub supraveghere in Romania pt o alta fapta,ce pasi sunt necesari pt aducerea lui in tara cat mai repede?
Eventual sa fie judecat in lipsa in America.Va multumesc!
Răspuns la discuția Extradare
Va multumesc!
Răspuns la discuția Extradare
Am facut asta domnule avocat,deaia stim ca nu exista aceasta cerere,am vrut doar o parere in plus.