avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate emiliapem@yahoo.com

Activitate emiliapem@yahoo.com

Bună ziua ! Am făcut o reclamație către primărie poliția locală să se verifice autorizația de construcție a unui balcon făcut pe toată suprafața ap și să se ia măsuri în ceea ce privește grădina blocului transformată în grădină privată a proprietarului de la parter care a pavelat pus mese scaune umbrelă S-a constatat ca nu avea autorizație de construcție și ca într-un anume termen să și obțină autorizațiile Balconul are și ieșire în grădină prevăzută cu trepte ei nemaifolosind intrarea principală a blocului De la poarta grădinii către parcarea blocului au și o alee betonată În urma sesizărilor mele și ei au reclamat ca mama avea 3 dale puse sub sârmele de rufe sârme pe care le-a folosit nu numai ea ci cine a avut nevoie motiv ptr care mama a fost pusă să scoată acele dale printr o înștiințare lăsată în poștă neinmanata personal desii au sunat la interfon dar au lăsat o în cutia poștală Am sesizat din nou primăria și poliția locală în ceea ce privește aleea făcută de la poarta grădinii către parcarea de mașini : răspunsul celor de la poliție a fost ca aleea nu este pe spațiul verde , ca ei nu au de unde să știe ca aleea este făcută de ei de parcă a venit cineva străin de cauză și le-a făcut alee să nu se murdărească pe picioare de noroi atunci când plouă .Si nefiind pe spațiul verde nu răspund ei ca acolo figurează ca alee a confortului urban societate care se afla în subordinea consiliului local Va rog să mă lămuriți și pe mine în ceea ce privește răspunsul poliției locale al primăriei Aș vrea să o acționez în instanță chiar dacă își va obține autorizațiile de construcție și vreau să știu dacă aș avea vreun câștig sunt deranjată de faptul ca grădină tot grădină privată este având poarta , ca la poartă se strigă ca și cum aș sta la sat pe ulita,ca ieșirea intrarea lor se face pe a cea poartă care se aude toată ziua ca pe balcon am toată mizeria de la toți locatarii blocului și toată mizeria gunoaie aduse de pescăruși oase de peste carne balconul neavând panta nefiind făcut între o apă ci drept , un alt aspect avem dispute ca eu nu pot cobori pe balcon să adun matur mizeria dar ea poate urca în geamurile mele ca este balconul ei
Răspuns la discuția Turnare beton domeniu public
Aproximativ aceiași speță dar pe o alee între blocuri aleea nefiind betonată ci un drum de pământ unde un proprietar de la parterul unui bloc și-a făcut o alee betonată din dreptul grădinii către parcarea de mașini În urma unor dispute am sesizat poliția locală primăria și am fost șocată efectiv de răspunsul dat de poliția locală : nu este spațiu verde așadar nu pot lua măsuri motivând ca acolo figurează alee a confortului urban care sunt sub oridinea consiliului local , consiliul local și ca de unde știu ei ca pers respectivă a făcut aleea desii aleea este fix din fața porții grădinii lor

Păi și dacă el a demisionat la 1 oct și eu astăzi am fost la consultație cu bilet de trimitere voi fi pusă la plată ?! Mi-a luat cardul la validat dar nu mi-a zis nimic
Cornel Vasile a scris:

Dvs da, sotul nu ..mai are 3 luni.

Răspuns la discuția calitatea de asigurat
Bună ! Cum a fost până la urmă ați plătit sau nu ceva ?! Soțul a demisionat la 1 și eu am făcut și am de făcut ceva investigații luna aceasta și nu știu dacă să le mai fac sau nu ! De la casa de asigurări de sănătate mi s-a spus ca numai sunt coasigurata din ziua demisiei

alinamihaelaa a scris:

Ma bucur sa am un astfel de raspuns . Din pacare cei de la ghiseu de Casa de asigurari de sanatate nu au stiut sa imi dea un astfel de raspuns si m-au indrumat sa imi platesc singura asigurarea dupa ce trec pe la finante si dau cateva declaratii ca realizez sau nu venituri din alte surse. Multumesc !!

Bună ziua ! Eu am sunat acum la casa de asigurări de sănătate ( fiind coasigurata și soțul demisionand acum de la 1 oct ) și mi s-a spus ca numai sunt din ziua demisiei și ca cele 3 luni despre care am găsit informații pe net sunt doar ptr urgențe spitalizări
Buna seara ! Vin si eu cu o intrebare vizavi de niste modificari in apartament Nu este vorba de Nici un perete derezistenta defapt de Nici un fel de perete Am facut modificari in ceea ce priveste repartizarea camerelor in locul dormitorului mare am facut bucataria si unde era bucataria a ramas un dormitor mic . La recmaltia vre unui vecin pot fi sanctionata?! Va Multumesc
Buna ziua ! Acum un an și jumătate am depus o plângere penală ptr Amenințare , Amenințare făcută pe Facebook masanger . In tot acest timp respectivului nu i sa luat nici măcar o declarație , după un an de zile am dat 2 e-mailuri secției de poliție și am întrebat in ce stadiu se afla dosarul dc pana acum nu l au chemat nici măcar la o declarație … ptr ca mi am permis sa pun aceasta întrebare tot eu am fost chemată sa dau declarații cu privire la petiția emailul cu întrebarea mea , astăzi după un an și jum tot eu am fost sunată ca nu au probe Conversația la dosar Conversație pe care eu am printato și am depus-o … cum e posibil in tot a est timp sa nu fie chemat la o declarație , dacă era un tip mai violent și punea in aplicare amenințările ce se Putea întâmpla .
După cum am spus soțul meu este șofer de tir in Italia cu contract pe România și vine acasă in concediu la 4 luni și sta 2 săptămâni …adică 4 luni de munca cu 2 săptămâni liber …. Venind de 3 ori pe an acasă sta 6–7 săptămâni depășind cele 21 de zile de concediu ….depășind aceste zile de co ii încetează contractul de munca îl suspenda …sau îl trece absent nemotivat …( in adeverința de vechime am sesizat aceste întreruperi și absente nemotivate ) .Întrebarea mea este :este normal sa fie intrerupt contractul de munca sau trecut nemotivat când depășește cele 21 de zile având in vedere ca el muncește mai mult de 8h/zi iar aceste ore suplimentare nu ii sunt plătite și nici acordate libere
Soțul meu este șofer de tir in Italia cu contract pe România in mom in care vine aks in co deșii are contract nederminat este trecut absent nemotivat .sau lu se întrerupe contractul de munca ….explicația lor a fost ca se depășesc cele 21 de zile de co ….
Buna ziua ! Ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ptr vicii ascunse ... in urma cu o saptamana am cumparat o masina a unei cunostinte comune... fiind sambata dupa amiaza si toate servisurile inchise am mers pe incredere ca masina nu prezinta probleme... Stiu am fost naiva am mers pe incredere mi am luat o .... La momentul vizionarii avea lichid in scut ... el garantand ca este apa ca a spalat masina . ... am facut o testare la o cunostinta de a lui si avea un martor la airbag el spunand ca nu este decat senzorul ca a spalat tapiteria masinii si sa udat si este siguranta! Ca sa imi arate cat de bine merge masina a condus o el ....Ptr ca la momentul vizualizarii si cumpararea masinei ploua afara si a mai plouat cateva zile nu mi am dat seama ca sub masina curgea antigel .... ulterior dupa cumparare am constat ca intra greu si in viteza 1si 2 .... am ajuns cu ea la servis mi s-a spus ca este radiatorul Dar am luat prin eliminare si am schimbat doar colierul ... tot aici am sesizat ca nu merge Nici claxonul servisul spunand ca treb schimbat nu stiu ce spirala....Dar tot curge deci voi merge inapoi ptr rezolvarea problemei si totodata ptr intratul greu in viteze ( banuiesc ca ambreiaj Sau ulei la cutie) si ptr airbag . Si claxon si tot atunci sunetul motorului pe liber a inceput sa capete un zgomot ciudat..... tin sa mentionez ca toate aceste aspecte le am sesizat in decurs de o saptamana de la cumparare.... Care sunt sansele