avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate anca mihaela

Activitate anca mihaela

Răspuns la discuția o noua ANGAJARE.....
da....am inteles mesajul;) va multumesc mult penru sfat....o sa merg zilele acestea la vechiul loc de munca sa incepem demersurile in vederea angajarii mele pe acelasi post. :)
Buna seara! Nu v-am mai scris o perioada de timp...dar uite ca am nevoie din nou de un sfat de la specialisti;) Am fost foarte multumita de colaborarea noastra anterioara si sper ca ma puteti ajuta si acum. :)iata cum stau lucrurile...........In anul 2006,iulie, am nascut si am beneficiat 2 ani de indemnizatia pentru cresterea copilului. dupa acesti 2 ani, din cauza unor probleme personale, am fost nevoita sa merg la serviciu si sa vorbesc cu seful sa pot beneficia de ajutor de somaj...lucru care s-a rezolvat cu promisiunea sa ma intorc la acea societate dupa aceasta perioada.Acum mai am de luat o singura luna acest ajutor de somaj si icepand de aici am nevoie de acel sfat de la d-voastra. Pe carnetul meu de somaj scrie ca data stabilirii dreptului de indemnizatie de somaj e 31.07.2008-31.01.2009....Voiam sa va inteb cu ce data trebiuie sa fiu angajata astfel incat sa nu apara nici o pauza pe cartea de munca:( E mai bine sa fiu angajata inca din peioada in care sunt somera...sau sa astept sa termin de luat acea indemnizatie si apoi sa fac demersurile pt. angajare?
Va multumesc mut ! :">
Buna. Nu stiu sigur daca aici trebuia sa ma adresez pentru a discuta problema aceasta, dar sper sa ma ajutati totusi. problema e urmatoarea: locuiesc in Focsani, la etajul 3, intr-un bloc cu 3 nivele. M-am mutata aici acum un an...si am ales et.3 in speranta ca o sa pot mansarda mai tarziu. Zilele astea am avut o discutie cu cineva si m-a cam speriat spunandu-mi ca nu sae mai aproba astfel de proiecte. Am fost la primarie dar nu prea m-am lamurit, asa ca as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Adica sa-mi raspundeti la cateva intrebari: se poate mansarda? / trebuie sa faca tot blocul, ajunge doar o scara sau pot face individual proiectul? / cat timp e valabil proiectul...daca nu vreau acum sa mansardez ? / am nevoie de aprobarea tuturor locatarilor de pe scara sau din bloc? trebuie sa le dau o cota parte cumse procedeaza atunci cand se instaleaza o centrala termica? Va multumesc !:(
Răspuns la discuția CALCUL SOMAJ
MULTUMESC FRUMOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Răspuns la discuția CALCUL SOMAJ
Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Am vorbit deja cu angajarorul si a fost de acord sa-mi inaintez dosarul de somaj.Acum in locul meu e angajata alta persoana, iar dupa aceasta perioada de somaj o sa merg la firma sa ma angajez pe un alt post ...nu e nici o problema...avand in vedere si faptul ca am mai facut niste cursuri si mi s-a propus alt post. Momentan mai am nevoie de macar 6 luni sa mai stau langa cel mic sa pot sta si eu linistita la serviciu. ;)
Discuție CALCUL SOMAJ
V-am cerut ieri un sfat cu privire la calcularea somajului dupa concediu crestere copil dar nu am inteles exact modalitatea de calcul....Va rog frumos sa ma ajutati fiindca in alta parte nu am unde sa intreb acum...cu copil mic ...pe caldurile astea....sa stau pe la usile ITM sau Directia Muncii. Sunt angajata din decembrie 2004 si nu am avut nici o intrerupere pe cartea de munca si cu salariu min pe ec de 330 ron. In 2006 am intrat in concediu crestere copil iar acum in iulie implineste copilul 2 ani. As dori somaj sa pot sa mai stau cateva luni acasa, dar inainte as vrea sa stiu cat somaj as primi. Va multumesc!:(
Buna ziua. Am nevoie de un sfat ...poate vi s-a mai cerut ajutorul in aceasta privinta. Am mai discutata despre aceasta problema acum cateva zile cu unul din consilierii juridici de aici si mai am cateva nelamuriri la care cred ca mi-ati putea da o solutie. Am vorbit cu angajatorul despre un eventual somaj, acum in iulie dupa ce se incheie concediul pentru cresterea copilului, si in principiu a fost de acord. Ceea ce ma intereseaza ar fi cum se calculeaza somajul in aceasta situatie, adica ce venit lunar o sa am. Mentionez si faptul ca inainte sa intru in concediu crestere copil salariul meu era de 330 RON...si as vrea sa stiu in functie de ce se va calcula acum somajul( salariul din cartea de munca de atunci care era min pe economie = 330 RON / indemnizatia pentru cresterea copilului / salariul min pe ec. de acum). Va multumesc ! si va rog sa ma ajutati cu un raspuns.:D
Răspuns la discuția somaj
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Imi pare bine ca problema mea a fost analizata asa repede de catre un consilier juridic.O sa merg la angajator sa vad ce pot face...o sa revin cu un raspuns sau cu alte intrebari daca o sa mai intampin dificultati.
Discuție somaj
BUNA! Sunt noua pe acest site si am nevoie urgenta de un sfat. Sunt in concediu pentru cresterea copillului si in luna iulie baietelul meu implineste doi ani. La camin nu pot sa-l duc fiindca inca nu vorbeste si comunica greu cu cei din jur(am fost si refuzata la un camin pe motive ca nu stie sa ceara ce are nevoie, nu face la olita...), dar nici nu-mi pot permite o dadaca fiindca la vechiul loc de munca mi se ofera salariul minim pe economie. As vrea sa stiu daca mai pot sta acasa cateva luni pana mai creste copilul si mai ales daca dupa terminarea concediului pot beneficia de SOMAJ.Va rog sa-mi spuneti si unde sa ma adresez in vederea solutionarii acestei probleme. Va multumesc.