avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate Maria9417

Activitate Maria9417

Eu am fost ștearsă preventiv că nu cumva să mă iau de educatoare pentru ca a permis altui adult sa îmi lovească copilul ....

vali m a scris:

Este grupul creat de dansa? Daca da, este treaba ei pe cine accepta in grup.
Mai sunt persoane care folosesc grupul pentru dengirare,acuzatii...nimic constructiv...

Buna ziua! Problema mea consta în următoarele:Am un băiețel la grădiniță este grupa mare.Acesta a fost lovit si s-a tipat la el de o mama care chipurile sta in grădiniță pentru că copilul ei nu se poate acomoda.Are mana libera de la educatoare sa tipe la copii si sa îi si lovească se pare.As dori sa știu ce pot face din punct de vedere legal.
Am bani pe care mi i-a cerut pe partea lui ,dar ma tine încurcată.Acum spune ca ii vrea acum ca numai vrea.Plus ca nu isi plătește impozitul pe partea lui de casa.Tot eu il plătesc de la inceput

Dapix a scris:

Nu trebuie să plătiți chirie dacă sunteți proprietară. Dar de ce nu rezolvați situația, și stați așa în încurcătură. Faceți cererea de ieșire din indiviziune și rezolvați problema. Veți avea fiecare cota lui parte bine delimitata. Puteți să-i plătiți celuilalt coproprietar sulta și să aveți în proprietate toată casa.

Buna ziua.Daca sunt proprietara la o casa impreuna cu altcineva si eu locuiesc în casa si cealalta nu locuiește,eu trebuie să îi plătesc chirie?Tin sa mentionez ca stau in 2 camere din cele 4 si utilitățile sunt pe numele meu.A mai încercat o dată sa imi limiteze accesul la casa luând cheile si amenintandu-ma ca nu imi da voie să locuiesc si ca nu am dreptul.Ce pot face? Urmează sa ii dau banii pe partea lui dar tot asa numai in amenințări și legi inventate de el.
Buna ziua,un prieten are o casa cumparata cu fosta concubina ,el vrea sa cumpere partea ei.Cum trebuie să procedeze? Se fac acte normale de vanzare cumpărare? Ea vrea sa vândă.
Nu stiu ce sa fac! Am nevoie urgentă de ajutor.
Buna ziua, vrea cineva (nu face parte din familie)sa imi faca un act de donație pe un teren,intrebarea mea este daca imi face face acte de donație se poate întoarce dupa un anumit timp sa să ceară revocarea actelelor ?
Da in instanta. Am inteles ,multumesc.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

A fost depus unde? Daca va referiți în instanta o sa primiti cererea de chemare în judecată impreuna cu actele depuse precum și o adresa în care o sa vi se spuna cu puteti formula întâmpinare în termen de 25 de zile.Este indicat sa mergeți cu actele la av pt a discuta care este interesul dvs,daca sunteti sau nu de acord cu cele solicitate,cu modul în cate se propune partajarea bunurilor etc.

Buna ,a fost depus un dosar pentru succesiune partaj succesoral,dosar în care apare si numele meu fiind unul dintre moștenitor!Care sunt pasii pe care trebuie să.i urmez si ce optiuni am ?