avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Activitate ionica1969

Activitate ionica1969

Vă mulțumesc pentru răspuns.
Din ce stiu eu pe o proprietate privata se poate intra doar cu mandat. Sub pretextul starii de alertă politia are voie să intre și să constate o contraventie sau o infracțiune de orice fel?
Sunt coproprietar la un drum privat. Dacă circul cu o mașină neînmatriculată pe acest drum poliția poate să vină să mă amendeze?
Bună dimineața. Poate cineva să-mi spună in ce situații (stare de alertă, stare de urgență) autoritățile (poliție, jandarmerie) au voie să intre pe proprietatea mea?
Este vorba de impozit clădire, teren, auto și amendă
Bună dimineața. În data de 24.09.2021 am primit de la primărie înștințare privind înființarea popriri pentru un titlu executor din 14.03.2017. Vă rog să-mi spuneți dacă a intervenit prescripția și ce articole de lege reglementează prescripția.
Vă mulțumesc
Bună dimineața. Vă rog să mă ajutați în următoarea situație: Am câștigat un proces cu o instituție pentru pretenții. trebuie să primesc o sumă de bani lunar și retroactiv pe patru ani. Ce trebuie să fac pentru ca decizia tribunalului să fie aplicată?
Bună seara. Vă rog să mă ajutați în următoarea problemă: Firma la care lucrez a dat liber tuturor în data de 24 și 31 Decembrie. Eu am fost ”pontat” concediu de odihnă, cine nu avea concediu neefectuat a fost trecut învoit. E legal acest lucru?
Bună ziua. Vă rog să-mi spuneți dacă orele suplimentare și concediu de odihnă se consideră stagiu de cotizare și se include la calcularea concediului medical. (dacă se poate și articolul din lege