avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela mka

Activitate Gabriela mka

Neplata pensie alimentare si cheltuilei de judecata.
Buna! Am obtinut autoritate parinteasca exclusiva a fetiei. Tatal fiind obligat sa plateasca pensie alimentara si cheltuili de judecata. Nu le plateste. Ce pot face? Memtionez ca este plecat in strainatate lucrand la negru presupun pt ca in momentul anchetei el nu a fost gasit acolo. In ro nu a lucrat niciodata si nu are nici bunuri pe numele lui. Ce pot face sa imi recuperez macar cheltuilile de judecata??
Am înțeles. Sunt din Craiova. Mulțumesc!

Mihăilă Sebastian a scris:

Introduceti in termen de 15 zile de la momentul comunicarii procesului verbal de contraventie plangere la judecătoria în a cărei circumscripție își are sediul Direcția de Sănătate Publică județeană sau a municipiului București. Cel mai bine este sa luati legatura cu un avocat care sa se ocupe.

Cum se procedează?

Mihăilă Sebastian a scris:

Plangere impotriva procesului verbal de contraventie.

Amenda covid!
Bună!
Am primit o amenda din cauza faptului xa am întrat în tara și nu am complectat formularul online. Defapt am încercat sa îl fac și dădea eroare asa ca eu l.am lăsat balta ei pe mine nu . Mi.a venit amenda 2000 lei . Ce pot face?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind în concubinaj. A luat banii din banca iar concubina la nicio o luna după și.a luat apartament... ea cum poate dovedi ca aa avut banii având salariu minim pe economie? Și 2 copiii unul minor pe care îl întreține ?

gi-jane2 a scris:

asta nu e clar o dovada, poti lua imprumut si sa ii joci la pacanele

Da. S.au căsătorit pana la urma. El inafara de faptul ca a scos bani din banca si are de plătit 10 ani pt ei rate. nu are nici.o dovada ca i.a lăsat ei banii .




Divorț. Bună! Cunosc un om care a fost în concubinaj timp de 3 ani. După 2 ani de relație el a făcut un împrumut in banca, fiind șofer de tir a plecat. I.a lăsat banii concubinei sa ia un apartament cu încrederea ca ea îl va trece pe acte. Partenera ia zis ca nu poate sa îl treacă ca e plecat și nu sunt căsătoriți. După un timp s.au trecut în acte. Dar ea tot refuza sa refacă actele de la apartament. In urma cu o săptămână pe acest subiect s.au certata f rău... ea făcând scandal și chemând politia pe motiv ca el a vrut sa o onoare. Asta a declarat ea și fiul ei din alta căsătorie minor. El a plecat din apartament. Urmează sa depună divorțul. Sunt șanse ca el sa își recupereze suma de bani?
Mulțumesc


Cornel Vasile a scris:

Doar la Autoritatile din Spania va puteti interesa sau poate va ajuta Atașatul pentru probleme de muncă și sociale
Dna. Cristina FLOREA
Ataşat de Muncă
E-mail: madrid.social@mae.ro
Telefon: +34 913507356

Bună! Știe cineva cum pot afla dacă o persoana din România lucrează în Spania cu acte? Și unde anume...
Buna! Mă poate ajuta cineva, va rog. Cat costa ca bunica mea sa imi treaca casa pe numele meu? Si unde trebuie sa merg? Multumesc!