Bună seara am construit o casa și vecina mea care a construit linga mine nu a respectat distanta di proiect care a fost ceruta de proiectant de 2 m și are 1.5 m în latura spe mine are și 3 geamuri mate dar 2 dintre ele sunt cu deschidere am făcut sesizare și a spus de legea 615 și ca se încadrează plus ca acoperișul are apa spre mine și cind ploua toți stropi de ploaie ii arunca pe casa mea nu vreau sa gândesc dacă vine zăpadă mare și rupe parazăpezi cu toate ca am făcut sesizare la prefectura după acea sesizare primăria ia dat autorizatie de construcție eu mai am o sesizare la primărie făcută și atunci miau spus ca nu construiește legal ca nu respecta distanta de 2 m acum cum respecta acea distanta dacă nu sa modificat deloc ce ma sfătuiți sa fac și unde sa apelez va multumesc
Buna ziua am fost sa imi plătesc impozitele la stat si m-am trezit cu o amendă din 2016 ca am de plata eu nu am primit nici un proces verbal acasă sa pot face contestația iar in acea dată aveam buletinul expirat mai pt face ceva pentru a anula acea amenda acea amenda am primit o pe data de 27 12 2016 iar acel polițist a înregistrat acea amenda pe data de 09 01 2017 după ce eu am făcut buletinul respectiv pe data de 05 01 2017 nu aveam dreptul sa fac contestația în 14 zile acest drept mia fost luat astept un raspuns multumesc
Buna dim am un credit la banca eu acum sunt in șomaj tehnic cînd am facut contractul cu banca eu plătesc si o asigurare in caz de șomaj ma pot duce la banca sa cer ca asigurarea sa imi plateasca ratele pînă încep munca multumesc
Nu locuim la tara si este vecinul de lîngă mine
Si eu am cîine dar am țarc si nu deranjez nici un vecin dar el il tine dat drumul in toata curtea este pe timpul zilei nu ma deranjează dacă noaptea iar da drumul
Buna seara am un vecin in care tine cîinele dat drumul in curte pe timpul zilei nu putem trece prin spatele casei si nici copii nu se pot juca în grădină unde avem niste pomi si intre acei pomi este iarba nu se pot juca acolo din cauza la cîine este de rasa Ciobănesc German si este foarte rău este normal sa il tina dat drumul pe timpul zilei sau trebuie ținut în țarc mulțumesc si daca imi puteti spune unde sa ma adresez
Am spus cotele din certificatul de urbanism eu am 10 m de la drum spe acel vecin 1m mai spe celalalt vecin 2.6m si inca o latură de 10m vreau sa mentionez ca zidul casei dinspre acel vecin este plin fara geamuri unde am latură de 1 m nu se spune că acolo ar fi spatele casei
Buna ziua am o casă construită recent acum am început să fac demersuri pentru a intra în legalitate referitor la autorizația de construire mentionez ca acoperisul casei mele are apele la mine in curte in fata si in spatele casei vecinul meu a construit tot fara acte dar acoperisul lui este spe una din laturile casei mele si este foarte aproape de mine apa sau zăpada o poate arunca pe casă mea si in plus are si 3 geamuri spre mine eu am lăsat 1 metru de la razie iar el 1.5 am anunțat primaria la care a spus că nici eu nici el nu am respectat cotele ca asa vor cei de la primărie sa avem 1.9 in certificatul ce urbanism avem date 4 cote 5 m de la drum o latură 1.9 cealaltă 3 m si partea posterioara 1 metru eu cred ca am poziționată bine casă dumneavoastra ce parere aveti multumesc