avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate Balteanu Ghe.

Activitate Balteanu Ghe.

Bună dimineața! As mai avea o intrebare referitor la o suprafață de teren arabil extravilan si anume: Mama lui taică-meu din prima căsătorie a mostenit 1 ha de la Bălteanu Marin acesta decedand după 1 an de la nasterea lui taică-meu ulterior recăsătorindu-se a doua oară cu Crăciunoiu Ilie cu care a mai dat nastere la o fată. În prezent Crăciunoiu Ilie si Maria decedați. Taică-meu fiint decedat si el din anul 2016 iar sora lui trăieste! Eu as putea avea vreun drept din acel hectar? Vă mulțumesc mult si zi frumoasă vă doresc
Sărut-mâna si vă mulțumesc mult doamna avocat pentru promptitudinea dvs de apreciat maxim!
Bună dimineața! Aș mai avea o singură intrebare in legătură cu o suprafață de teren extravilan,nu stiu suprafața totală incă de pe acel titlu de proprietate, care este pe numele mamei lui taică-meu recăsătorită a 2-a oară,toti cei 3 decedați! Eu fiind fiul aș putea avea drept la acel teren? Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția Anexa 24
Exact asta intentionez! Dar dezbaterea mostenirii momentan doar pe acel teren pe care intentionez să il vand? Vă multumesc
Discuție Anexa 24
Bună ziua! Am o problemă in a vinde un teren extravilan deoarece prima dată mi s-a cerut să scot anexa 24 de la primărie ceea ce am si făcut! Ulterior mi s-a cerut anexa 24 si pe locuință si nu inteleg de ce,eu vreau să vand doar acel teren extravilan nu si locuința! Vă multumesc
Bună seara dl avocat si vă multumesc pentru raspuns, am să incerc să fiu mai explicit! Soția m-a convins cat timp a fost la domiciul conjugal sa vand 6 ha teren arabil iar din banii rezultați a beneficiat doar sotia, acceptandu-i motivele mincinoase cheltuirii acestor bani! As dori să stiu in cadrul divortului dacă îi mai pot impune inapoierea măcar jumate din aproximativ 100.000 Ron valoarea acestor 6 ha! Vă multumesc.
Buna seara! As avea si eu o intrebare referitor la 6ha teren arabil,convins fiind de catre sotie, am vandut toata aceasta suprafata in decursul a 7 ani de la decesul mamei fiind in anul 2009-04-21! Tatal meu decedand in anul 2016-06-04 iar sotia fiind nedivortat in prezent ulterior parasind domiciliul conjugal, acesta fiind in locuinta parintilor mei, in luna 10-2016,fraierindu-ma de 90% din pretul acestor 6ha arabili! Ce sansa de castig as mai avea cu sotia mea in instanta ca din aceasta diferenta sa mai castig cel putin jumate daca si din acel procentaj de 45% ar putea avea vreun drept! Va multumesc!