avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate KLM4

Activitate KLM4

multumesc

KLM4 a scris:

In ce temei legal sa fac actiunea? Sigur ca am OP ca le-am platit prin banca. Si ce sa faca judecatorul? Nu pricep ce sa faca un judecator. Asta e clar furt si delapidare.

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti deschide actiune in instanta daca aveti dovezi ca ati platit acei bani din datorie.

In ce temei legal sa fac actiunea?

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti deschide actiune in instanta daca aveti dovezi ca ati platit acei bani din datorie.

Nu controleaza domnule anaf firmele straine, nu au vreun drept nefiind inregistrate la ei!!!

adriandimitriu a scris:

Depinde ce face în România . Controlată sigur poate fi. E o chestiune de suveranitate.

Ce suveranitate domnule?

Ce legatura are cu anaful?
adriandimitriu a scris:

Depinde ce face în România . Controlată sigur poate fi. E o chestiune de suveranitate.

Am niste datorii la asociatia de proprietari. Am platit 3000 lei din datorie si nu au scazut nici un leu din total datorie!!! Se razbuna in acest fel pe mine ca au fost reclamati pentru infractiuni comise fata de proprietari. Primaria e cu ei deci iese din dicutie sa ii reclam acolo. Ce altceva pot face? Nu e prima data cand imi fura astfel banii!!! Rog ajutor cu idei.
Răspuns la discuția Dividende firma LLC SUA
Incerc sa va trimit un mesaj si nu reusesc. Sa vorbim despre firma din usa. Puteti va rog sa imi scrieti dvs?

mariem a scris:

Dividende firma LLC SUA

Buna seara,
Am infiintat un LLC in Delaware USA, eu avand domiciliul fiscal in Romania.
LLC-ul nu plateste taxe în SUA fiind disregarded entity.
Din cate am inteles, la transferul dividendelor in Romania, vor trebui declarate la ANAF de persoana fizica care le incaseaza.
Se plateste un impozit pe dividende - acum este 8% si CASS

Imi poate spune si altcineva cum procedeaza mai exact?

Persoana juridica americana care are sediu in USA si activitati si in Romania, are vreo obligatie fata de statul roman? Impozite/taxe/poate fi controlata sau amendata de romani?
Statul roman abereaza ca de obicei. Nu exista legi care sa oblige o societate americana asa cum sunt airbnb si booking sa le dea lor vreo informatie!!! Nu mai bateti campii!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oare cand forumul asta denumit avocatnet va permite avocatilor sa raspunda si nu unor persoane care nu stiu nici macar limba materna darmite drept? Prea multi troleri aici. Oameni care se afla in treaba vorbind si consumand timpul de viata al altora obligati sa citeasca prostii in speranta ca un avocat va raspunde.

marius_explorator a scris:

Pe adeverinta scrie ca urmatoi cursuri de zi?

Daca da castigati procesul . In caz contrar il veti pierde. Recuperarea sumelor platite de tatal dumneavoastra este la latitudinea dansului.

Daca tatal dumneavoastra cere executarea o sa aveti poprire pe veniturile din salariu castigat. Va recomand sa cautati sa va intelegeti cu tatal dumneavoastra.

Prin lipsa de conflicte aveti mai mult de castigat. Consultati si oameni care sunt din domeniul biserici - indiferent de culta religioasa si o sa constatati ca acestia va vor indemna spre impacare - personal refuz sa cred ca tatal dvs. nu doreste sa va sprijine.
Dupa ce veti trece de varsta de 26 de ani in mod sigur o sa regretati ca nu ati cautat sa indentificati o cale de intelegere