avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate dodan.loredana@gmail.com

Activitate dodan.loredana@gmail.com

Buna seara .Daca un angajator ia ca ucenic o persoana prin somaj ,dupa terminarea uceniciei trebuie s-o si angajeze ?Este corect ca in contractul care i s-ar face sa se puna o clauza prin care daca, dupa ucenicie vrea sa plece persona din varii motive sa nu mai poate lucra in domeniul respectiv ,in acelasi oras timp de 5 ani?
Bună ziua.Daca am radiat masina anul trecut voi putea beneficia de programul rabla local?
Bună ziua.Cred ca m-am exprimat greșit în mesajul de mai devreme .Când am plătit impozitul anul trecut am fost întrebata câte persoane locuiesc la adresa pentru ca se plătește taxa pentru salubritate și celelalte per persoana și apoi se adauga impozitul pe casa și mașina. .De aceea am întrebat dacă trebuie sa plătesc și pentru persoana care locuiește instrainatate .Mulțumesc.
Bună ziua.Daca o persoana locuiește cu chirie în străinătate de 3 ani și vine o data pe an în tara, in vizita,trebuie plătit impozit și pentru ea,având în vedere ca pe buletin este adresa la,care vine ?Mulțumesc
Buna ziua.Eu si sotul avem salariile platite cu minimul pe economie .Avem o fata care e studenta .Am inteles ca e posibil ca unul dintre noi sa beneficieze de o deducere.Daca e asa ce trebuie sa facem ? Daca angajatorul refuza ce e de facut?
Sotul meu a fost internat 6 zile.Dupa externare a mai avut 7 zile c.m.A primit salariul obisnuit .Concediul medical se plateste independent de salariu?
Buna ziua.Prezint urmatoarea situatie:o persoana intra in concediu de maternitate apoi in CCC .Inainte de a implini copilul 2 ani ramane insarcinata.Ramane in concediu inca 2 ani dăr inainte ca al doilea copil sa implineasca 2 ani ramane iar insarcinata .Dupa ce vor trece cei 2 ani (daca nu mai ramane insarcinata bineinteles)se poate intoarce la lucru ?Multumesc .
Buna ziua.Daca copilul a implinit 2 ani in cat timp trebuie sa se intoarca mama la serviciu ca sa nu piarda locul de munca ?Se poate prelungi concediul pana la 3 ani ?
Discuție Bonuri cadou
Buna ziua.Daca sunt in somaj tehnic mai beneficiez de bonuri cadou pentru Paste ?