Multumesc pentru raspuns. Da ,au fost martori (soacra noastra)care si in celelalte declaratii a recunoscut ca a vazut cum se rasteste cu cutitul la mine Individul nu recunoaste cica ar fi fost beat sau pur si simplu nu isi aduce aminte Am cerut politiei sa il tina macar o zi in arest sa vada cum e poate se mai calmeaza
Buna ziua
As dorii sa intreb daca pot sa schimb o declaratie data la politie in urma unor amenintari .
Mai precis
In urma unor repetate amenintari cu cutitul care imi sant vizate familia cat si eu personal , am depus o noua plangere la politie (a 4 a) la care mi sa dictat ce sa scriu Mai mult chiar mi sa pus in tema ca va venii cineva de la politie sa ne DEA O AMENDA ca sa ne cumintim..........:O.Mentionez ca am martori si de fiecare data persoana respectiva a scapat basma curata:(As dorii sa intreb daca pot sa schimb declaratia in una penala sa poata fi urmarit penal poate asa isi revine caci de fiecare data cand ma intalnesc cu persoana respectiva daca nu ma ameninta imi rade in fata spunand ca are el pile pe la politie si nu am ce sa ii fac.
Va multumesc=D>
Buna ziua
Aam cumparat in urma cu 5 ani o casuta la tara pe care a trebuit sa o demolez caci altfel se demola singura ...Pe mine ma interesat terenul pe care intentionez sa construiesc o casuta de vacanta fara multe utilitati (curent,apa,etc) Terenul se afla destul de aproape de orasul meu deci pentru mine este oaza mea de liniste pana cand............apare o vecina care de cate ori plec acolo ma trezesc ca tipa la mine din moptive care mi se par absurde.(mirosul de la toaleta mea ajunge la ia,pomii mei ii fac umbra la straturi,gardul meu este prea aproape de ia,sa nu fac foc ca are haine pe sarma la uscat,sa nu fac galagie ca ii speriu gainile) Mi-a facut reclamatie la politie pe motiv ca atunci cand am reinoit gardul dintre noi am mutat burlanul ei de pe casa in directia curtii ei si ia voia sa ramana asa cum era adica sa se curga apa de pe casa ei in curtea mea
Nu am stat bine cu nervii si am chemat un expert (inginer topograf) si a masurat,batut tarusi totul legal in acte care m-a costat ceva bani si care sa dovedit ca eu am din casa vecinei ...50 cm...nemaivorbind de distanta minima legala de constructie si ca are inspre curtea mea 2 geamuri Am trecut cu vederea si ma gandeam ca acum inceteaza cu vorbele ..dar NU...iar zbiara pe mine ca de ce am sapat in spatele casei ei (terenul meu) ca se va infiltra apa in casa ei...din care am si eu 50cm Ma dispera nesimtirea si rog pe cineva sa ma indrume cum sa fac sa nu ma mai cicaleasca atat
Va multumesc pentru raspuns
Totusi as mai avea o mica nelamurire
Neputand fi programat la RAR anul asta pentru identificare, expira fiscalul Se pare ca vine ceva taxa de poluare de anul viitor (3800E in cazul meu) taxa care ma baga in faliment O mai platesc? multumesc
,,cineva superior,, a insemnat un sef de al meu (am o gramada) Dar probabil a facut asta sa ma sperie Mi sa dat de inteles sa nu mai apelez la serviciile cabinetului medical din institutie....
Buna ziua
Am cumparat in urma cu 2 saptamani o autoutilitara Dacia Pik-up din 2001 Am facut cu fostul proprietar actele de vanzare-cumparare la notariat.Am trecut impozitul la finante de pe numele lui pe al meu deci am fiscalul Acum vine problema
Masina are itp valabil ,nu are asigurare dar fiind lasata in spatele unui bloc prezinta unele avarii(lovita,zgariata,far,stop,parbriz spart etc,etc)Am fost de acord cu toate astea avand in vedere si pretul pe care l-am dat pe ia dar nu pot sa o inmatriculez in termenul de 30 zile prevazut de lege pentru ca dureaza pana o face la mecanic,tinichigiu,vopsitor apoi trebuie sa o duc la electrician care din pacate dureaza peste 30 zile Personal am nevoie de masina din vara anului viitor de aceea am zis ca am timp sa o fac pana atunci
Intrebarea mea este la ce pot sa ma astept chiar daca nu circul cu ea(doar la mecanic,tinichigiu,vopsitor)si daca mai platesc taxa
Buna ziua
Zilele acestea in timpul programului de lucru am inceput sa am transpiratii,dureri de cap ,spate,ochii.adica o raceala in toata regula
Am fost la cabinetul firmei unde lucrez sa imi dea ceva sa imi treaca sau cel putin sa amelioreze situatia prevenind medicul sau asistenta de acolo ca am o problema mai veche cu lichid in jurul inimii tot din cauza racelii ca nu cumva sa imi dea ceva contraindicat.Mi se adreseaza cu ..<AICI NU E ABC> si dupa luarea tensiunii si temperaturii mi se spune sa plec la lucru caci <NU AVETI NIMIC>.La intrebarea mea <DE CE SUNTETI PLATITA ?>am fost poftit afara ca mai apoi sa fiu contactat de cineva superior sa ma intrebe ca ce probleme am eu la inima si despre faptul ca ce tupeu am avut eu sa intreb asa ceva
Intrebarea mea este la ce sa ma astept iar la o posibila concediere daca pot actiona compania in instanta?
Va multumesc
Scuze :sorry:
Dar totusi banuesc ca politia nu statea acolo in necunostinta de cauza
Salut
Fara suparare cred ca amenda este legala :sorry: caci din cate imi aduc eu aminte nu am citit sau vazut localitate din Romania unde viteza sa fie admisa peste 50-60 km /h , deci daca ati vazut ca intrati in localitate . la ce va asteptati?
Buna ziua
Am cumparat in urma cu 4 ani o casuta veche la tara pe care din start a trebuit sa o demolez caci altfel nu mai avea mult si se demola singura
Pe mine ma interesat doar terenul pe care am plantat in toamna mai multi pomi fructiferi
Neavand nici o facilitate (curent,apa,etc) m-am hotarat sa construesc o mica casuta de gradina (7m/4m ) Asta in cazul ca atunci cand voi pleca la...mica mea livada..sa am unde pune unele scule,si sa pot sa ma adapostesc in caz de ploaie
Grinzile nu le pot pune direct in pamant deci am sapat cca 20-30 cm sa pot turna un fel de planseu pe care sa pot monta mica mea casuta
Va intreb daca mai trebuie sa unblu prin lungul drum al autorizatiilor care costa destul de mult banuesc
Sau sa ma las pagubas
Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde