avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Activitate MariaTab

Activitate MariaTab

Buna sera, persoane care nu stiu unde e limita bunului sint conflictive se simt bine numai atunci cind stiu ca deranjeaza pe alti .(psihic te epuizezaza)dar problema e ca tot ei se simt victime
In cazul nostru am vorbit cu un avocat sa o dam in judecata si ia ajuns la urechile vecinei,de moment sa calmat vecina ca a vazut ca nu e de glumit.
Multumesc din suflet.
Buna ziua, as vrea sa dau in judecata vecina care ma hartuieste de un an de zile,si cum a aparut legea de Protectie a Datelor,,administratoarea zice ca nu ma poate ajuta sa aflu cum se numeste,jos la tabelul locatarilor nu mai pune numai nr de apartament.
Avocatul zice ca daca nu stim nume si prenume nu putem face apsolut nimic.Multumesc.
Buna ziua,ma poate ajuta cineva va rog,am o vecina care de un an de zile ne hartuieste,dupa ora 22 nu putem iesi pe balcon si nici vorbi dar nici nu cheama politia ca sa constate daca este galagie sau nu,se duce direct la politie si face plingeri,si organele competente ii dau credibilitate
Multumesc mult, sper sa am si eu noroc si cu o reclamatie sa se calmeze,
Răspuns la discuția vecin absurd
Buna ziua,imi puteti spune va rog cum sa terminat povestea si poate imi da ti un sfat,sint in aceeasi situatie vecina care sta deasupra mea imi hartuieste chiriasi de un an de zile ca vorbesc si pe ea o deranjeaza ca noaptea nu poate dormi si dimineata se trezeste la orice zgomot,chiar si in afara programului de liniste ei nu au voie sa vorbeasca ca o deranjeaza ,intr un an de zile au plecat 3 rinduri de chiriasi,cu vorba buna nu merge,a chemat si politia la 12 noaptea dar nu le au dat amenda pentruca nu era galagie.
Buna,imi puteti spune si mie cum ati rezolvato cu vecinii,sint in aceeasi problema si nu stiu ce pot sa fac si unde sa incep sa ma duc
Buna,imi puteti spune v rog cum sa terminat problema cu vecinii dv,sint in aceasi situatie numai ca la mine problema e ca vcinii stau dasupra si noi nu avem copii,doar pt faptu ca se vorbeste in casa o detanjeaza si cheama politia,motivul zice ca seara nu poate dormi si dimineata se trezeste laorice zgomot
buna,si daca adm.,sau presedintele nu isi fac datoria care sint primi pasi pt ai schimba
Răspuns la discuția vecina care ma inunda
multumesc din suflet