avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate Ancaanca35

Activitate Ancaanca35

Au trecut 2 luni si nu e depus nimic

george-neagu a scris:

Referitor doar la partea din postarea dumneavoastra cu "contract de închiriere neinregistrat". Acestea nu se mai inregistreaza ci doar proprietarul trebuie sa depuna declaratia unica (in maxim 30 de zile de la semnare) prin care isi declara la finante venitul din inchiriere si plateste anual pentru el impozitul.

Nu a depus o deloc am verificat asta.

george-neagu a scris:

Referitor doar la partea din postarea dumneavoastra cu "contract de închiriere neinregistrat". Acestea nu se mai inregistreaza ci doar proprietarul trebuie sa depuna declaratia unica (in maxim 30 de zile de la semnare) prin care isi declara la finante venitul din inchiriere si plateste anual pentru el impozitul.

Vin cu următoarea întrebare ,contract de închiriere neinregisttrat etc .Am o garanție data pe care proprietarul nu vrea sa mi o mai returneze desi am o sesizare la politie făcută pt ca nu pot sta in acea locuință din cauza faptului ca desi mi s a dat câștig de cauza la politie vecinii ma jignesc mereu ,etc .Cum pot face intrucat proprietarul stia de situație dar mi a facut un contract pe un an
Sunt niste vecini ce stau aproape de mine mereu ne urmăresc si am aflat de la un alt vecin ca a ieșit pe scara lângă usa mea pt ca mereu ne urmăresc .Am avut o mica cearta cu soțul tot din cauza lor si ea a înregistrat.Ma simt hartuita ca ,cum deschid ușă cum deschid si ei si ne jignesc incontinuu pt ca desi mi s a dat mie câștig de cauza la sesizarea făcută ei continuă si am înțeles ca sectoristul e prieten de familie cu ei.M a înregistrat din fata ușii a si recunoscut asta
Dapix a scris:

În ce context vă înregistrează`? Cu cine vorbiți, și unde purtați convorbirile, de vă aude și este și ea în preajma dumneavoastră`? Mă gândesc că nu se aude din casa dvs în casa ei să vă poată înregistra.

Vin cu următoarea intrebare :vecina mea desi am făcut sesizare la politie pt jigniri etc si mi s a dat soluționare in favoarea mea de ciuda mereu ma inregistreaza tot ce vorbesc etc .As vrea sa stiu daca inregistrarile audio sunt legale fara acordul meu. Întrucât din cate stiu e violarea vieții private mulțumesc
Răspuns la discuția Hartuire de la vecini
Si ce ar trebui sa specific

ynocentta a scris:

In situatia prezentata analizati oportunitatea unei actiuni in instanta civila

După ce poliția mi a dat dreptate mie in legătură cu sesizarea făcută pt expresii jignitoare ale vecinului meu acesta nu încetează ,când dau sa cobor scările se ia de mine in continuare îmi sare in fata si țipa știind ca eu sunt mai sensibila mai ales după 2 luni in casa din cauza pandemiei.Va rog un sfat cu ce pot sa fac având in vedere ca fiind in șomaj tehnic nu mi permit o alta locuinta.Mulțumesc anticipat
Vin cu urmatoarea întrebare :de ce in urma unei sesizări făcută la poliție sunt citați martorii doar dintr o singura parte si din cealaltă nu.Ce pot face in acest sens
Răspuns la discuția ordine publica
Ba da am martori doar ca singura problema este ca politia a audiat doar martorii din partea lui din a mea nu
Plus de astea ne au si amenințat si am martori in situația asta ce pot face
Discuție ordine publica
Vin cu urmatoarea întrebare :Am niște vecini care au un copil ce de dimineața pana seara se izbește in ușă zboară in casa de nu poți sta.Am făcut o sesizare la politie pt ca părinții ei nu am reușit sa ajung la un acord pe motiv ca e apartamentul lor si pot face ce vrea țin sa spun ca mi a adresat cuvinte jignitoare .Poliția in loc sa ia masuri le a dat dreptate tot lor zicând desi am martori ca eu mint .Ce pot sa fac mai departe întrucât mi se pare nedrept sa dai dreptate tot celor vinovați care au amenințat jignit etc