Am introdus cerere de emitere a somatiei de plata, instanta mi-a acordat castig de cauza numai in privinta creantei , nu si a penalitatilor, as putea introduce o alta actiune numai in ceea ce priveste dobanzile sau penalitatile?
Multumesc si astept raspuns.
Va rog sa-mi dati un sfat.
Vreau sa platesc studiile universitare ale nepoatei mele ( este fata cumnatei mele ) . As dori sa-mi spuneti ce tip de contract as putea incheia , ca , in acelasi timp sa pot pot scadea sumele platite cu titlu de " sponsorizare " din impozitul pe profit datorat in cursul anului ?
Am citit legea 32/1994 privind sponzorizarea , iar acolo se stipuleaza ca nu se pot face sponsorizari sau acte de mecenat intre rude sau afini de gradul 4 inclusiv, de aceea as fi vrut sa stiu ce alt tip de contract as putea incheia fara sa ma lovesc de aceasta conditie , dar in acelasi timp sa pot scadea sumele platite din impozitul pe profit datorat in cursul anului.
Va multumesc si astept un raspuns.
da, am citit legea 32/1994 privind sponzorizarea , iar acolo se stipuleaza ca nu se pot face sponsorizari sau acte de mecenat intre rude sau afini de gradul 4 inclusiv, de aceea as fi vrut sa stiu ce alt tip de contract as putea incheia fara sa ma lovesc de aceasta conditie , dar in acelasi timp sa pot scadea sumele platite din impozitul pe profit datorat in cursul anului.
Va rog sa-mi dati un sfat.
Vreau sa platesc studiile universitare ale nepoatei mele ( este fata cumnatei mele ) . As dori sa-mi spuneti ce tip de contract as putea incheia , ca , in acelasi timp sa pot pot scadea sumele platite cu titlu de " sponsorizare " din impozitul pe profit datorat in cursul anului ?
Va multumesc si astept un raspuns.
Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema :
S-a introdus o cerere de emitere a Ordonantei continand Somtia de plata , intre timp a operat perimarea intrucat societatea nu a avut un jurist care sa se ocupe de problemele legale ale firmei, societatea a fost vanduta , ce posibilitati am pentru a recupera debitul? tinand cont ca nu mai sunt administratorul societatii, firma nu mai este a mea?
Va multumesc.