avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate mixandra

Activitate mixandra

Buna ziua, am vândut un apartament acum un an și doua luni, dar cei de la asociația de prop nu au împrospătat lista de la interfon( intrarea in bloc) motiv pt care cei cărora le-am vândut sunt scaiti de diferite persoane care ma caută . Menționez ca nu am nici un fel de probleme cu legea și nici nu doresc sa ma ascund dar nu mi-se pare normal ca numele meu sa apara pe o lista care este publica. Ce pot face din punct de vedere legal pt a remedia aceasta situație având in vedere ca cei de la asociație nu cooperează ? De lene presupun. Mulțumesc
Discuție Legea 109/2005
Stie cineva daca aceasta lege mai este in vigoare ? Multumesc
Multumesc pentru raspuns :) Am facut o sesizare la OPC dar si acolo....se trage de timp...nu stiu din ce motive. Nu pot sa cred ca nu exista o lege..ceva..care sa ne apere drepturile :( Am intrebat pe directorul firmei de unde am cumparat, daca asta se intampla in Germania sau Franta cum se rezolva? Raspunsul: ha-ha-ha ...acolo e altceva !! De ce nu am aceleasi drepturi ca un german sau un francez? #-o
Buna ziua, poate sa-mi spuna cineva ce prevede legea pentru urmatoarea situatie: la doua luni dupa ce am cumparat o masina noua si am platit cash pretul integral, motorul s-a facut praf si de atunci (2 luni si jumatate) zace in service. Firma de la care am cumparat masina zice ca ...au comandat un motor nou dar nu a ajuns inca in Romania si ca ei nu au nici o responsabilitate. Ce trebuie sa fac in situatia asta?? Sunt disperata !!!
La Primaria din orasul in care locuiesc exista un birou care are ca activitate indrumarea asociatiilor de propietari, sunt sigura ca si dv, aveti asa ceva la dv. in oras, puteti merge la ei si acolo primiti toate informatiile si ajutorul de care aveti nevoie. Iar daca cei de la asociatie fac totul de capul lor...cei de la Primarie va pot ajuta sa le dati un.. update :)

@ynocentta Diferentele aceste apar datorita faptului ca: 1) precizia apometrelor din ap. si a contorului din subsol sunt diferite 2) citirile in ap. si cele din subsol de fac in zile diferite , sau 3) cineva face totusi niste "inginerii" ... nici macar nu va imaginati cat de "inventivi" por fii oamenii, eu personal am gasit in subsolul uneia din scarile la blocul in care locuiesc o asfel de instalatie. Locatarul respectiv se "racordase" direct din subsol.
Buna ziua, stiu ca subiectul a mai fost pe Forum dar ...legile s-au mai schimbat si nu stiu ce poate fi mai bine iar juristii pe care i-am consultat au pareri oarecum diferite. Situatia este urmatoarea: prietena mea vrea sa inceapa o mica afacere cu imbracaminte (un stand) in care sa fie implicat si sotul ei (sau nu) si nu stie ce ar fii mai bine pentru asta, un II, AF, SRL,PF ??? Mentionez ca in momentul de fata nu au un loc de munca si nici foarte multi bani (de aruncat) asa ca ei cauta varianta cea mai avantajoasa si aici ma refer taxe si impozite si ce Dumnezeu mai presupune o asemenea afacere . Ei vor ca in cazul in care aceasta mica afacere nu va merge foarte bine sa nu se trezeasca cu dari mari de platit la Stat fara sa fii facut profit sau profitul sa fii fost f. mic. Va multumesc anticipat pentru ajutor. :)
@ alexandrugroza Multumesc mult pentru-ca a-ti rupt din timpul Dv. pentru a-mi raspunde . Sanatate multa ! :)
@Zeos Supreme Multumesc. Exclus furtul, a trimis inregistrarea prin posta... #-o....iar din continut se intelege foarte clar pentru cine este facuta...Din pacate, este putin casatorita...asa ca nu stiu ce o sa se intample... Eu inca sper ca nu va fii incarcata acea inregistrare pe nici un site.
@ alexandragroza, multumesc mult, asa gandeam si eu, plus ca..este prietena mea , dar cred ca ea a fost prima care a rascolit ....frunzele....
Problema este ca....nu o santajaza cu nimic, a "informat-o" numai despre ce are de gand sa faca....