Buna ziua. Am un SRL cu 2 angajati. Am o intrebare administratorul poate tine locul unui angajat. Mentionez ca un angajat este pe bar si celalalt pe magazin . Sunt gestiuni separate .
Va multumesc.
Buna ziua , am un srl neplatitor de tva, impozit pe venit 3%, pot tine contabilitatea eu pana la balanta, inclusiv iar ptr bilant sa inchei un contract cu un contabil autorizat. specific ca ma pricep ( am lucrat 10 ani in contabilitate, fara bilant, am si diferite cursuri de contabilitate facute). Multumesc anticipat.
Buna seara, Detin un bar la care am achizitionat o masa de biliard si o masa de pinpong . Cum inregistrez in contabilitate? Multumesc anticipat ptr raspuns.
Bună ziua am un SRL. neplătitor de TVA. Am cumpărat marfa pe factura dar unele produse vreau sa le vând la preturi diferite de exemplu pe factura am undite 27 buc. Pe acestea vreau sa le vad la preturi diferite cum pot proceda. Vânzarea este cu amănuntul și gestiunea este global valorică. Mulțumesc
Bună ziua, am un SRL deschis, unde unul dintre CAEN este de vânzări ambulant. Ce contract în afara de cel de munca cu timp partial pot încheia cu băiatul meu ptr a putea vinde sâmbăta 4-5 ore și duminica la fel. Menționez ca el nu vrea nici o plata ptr munca prestata. Mulțumesc.
Am un SRL deschis cod caen ptr vanzare ambulant. Vreau sa angajez pe cineva care sa vanda sambata si duminca in obor. Care este cel mai rentabil contract sa il inchei cu persoana respectiva.
Buna ziua. Am deschis un SRL neplatitor de TVA (cod CAEN 4711) in martie anul acesta, mentionez ca nu are inca activitate. Am depus declaratia 100 in 25.04.2020 (121 - valoare 0).
Nu stiu daca la ANAF trebuia sa mai depun ceva legat de vectorul fiscal adica impozit pe venit microintreprinderi ptr a fi luat in evidenta.
In legatura cu adaosul comercial trebuie sa declar ceva la Finante.