avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters61759

Activitate ContSters61759

Răspuns la discuția Problema cu CAR
Multumesc pentru sfat. Marti, 5 iulie trebuie sa ne intalnim cu doamna (girantii, eu si daomna), desi nu vad rostul de ce toata lumea. Oricum nu voi plati suma intreaga anticipat, numai in rate fiindca nici nu as putea. De aceea am luat un imprumut.
Discuție Problema cu CAR
Am luat un CAR in aprilie,prima rata de plata fiind in mai. Nu am reusit sa platesc in mai rata, dar in iunie am platit pentru ambele luni si urmeza sa platesc in 8 iulie rata pe luna respectiva. Intre timp doamna de la CAR a trimis instiintare catre giranti ca cere sustragerea din salar a intregii sume. In contract scrie clar ca neplata a 3 rate consecutive atrage plata de catre giranti. Directoarea scolii a trimis d-nei de la CAR un act in care spune ca nu va retrage nicio suma de la nimeni. Iar azi doamna draga m-a amenintat ca daca pana la 5 august nu platesc suma integral ma da in judecata. Recunosc ca am gresit cu prima plata, dar si dansa a exagerat cu instiintarea fiindca a incalcat contractul de imprumut. Nu sunt dispusa sa platesc suma integral, numai in rate cum apare si in contract. Ce pot sa mai fac? Am nevoie urgent de sfat!
Multumesc!
Răspuns la discuția Decontare naveta
Pe anul scolar 2010-2011 am primit banii de transport numai pe lunile ianuarie si februarie. Am mai facut adresa catre scoala si mi s-a spus: cum vor avea bani, ne platesc. Problema e ca din 2009 tot asa fac
Imi puteti spune ce pot face in cazul in care legea spune clar ca se deconteaza naveta profesorilor, iar banii au fost trimisi de la primarie catre scoala, numai ca scoala a avut cheltuieli "neprevazute" si noi nu ne-am primit banii.
Răspuns la discuția salar invatamant
Multumesc, dar acest site nu mai e valabil
Buna! As dori sa ma ajute cineva: sunt incadrata ca profesor educator cu studii superioare si am 6 ani vechime, fara grad didactic. Doresc sa aflu cat trebuie sa am salarul tarifar si in ce categorie de coeficient de ierarhizare sunt inclusa.
Multumesc.
Răspuns la discuția somaj
Astfel m-am gandit si eu. In 31 m-ia expirat somajul, maine trebuie sa ma duc cu cartea de munca la AJOFM. Iar pe la sfarsitul saptamanii, cand voi avea adeverinta de licenta ma duc sa depun actele pentru somaj. E bine asa?
Multumesc pentru raspuns anticipat.
Răspuns la discuția somaj
Inseamna ca pot sa-mi depun actele pt.somaj? (inca o data)
Discuție somaj
Lucrez din 2004 in invatamant. Cum anul trcut in septrmbrie nu am primit un post in apropierea orasului m-am dus in somaj si am terminat facultatea la forma de invatamant ZI (cu licenta). In 31 iulie imi expira somajul si as dori sa stiu daca pot beneficia iarasi de somaj ca si absolventa de invatamant superior?
Discuție MECI sau MECTS?
Diploma de licenta eliberata in regim de urgenta pentru promotia 2006-2009 cu licenta sustinuta in februarie 2010 are antent si stampila de MECI sau MECTS?
Multumesc