avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate valentinmanumesc

Activitate valentinmanumesc

Buna ziua domnilor, am si eu o intrebare pentru dumneavoastra, pentru ca nu ma pricep si caut ajutor aici:
Ieri am fost acasa la mama mea, unde am si eu adresa din buletin pentru a discuta sa-mi iau si eu din lucrurile mele ramase acolo, noi nemaifiind in relatii bune. Ea acolo locuieste cu concubinul ei care m-a dat afara in suturi, m-a agresat verbal si fizic.
Ei au sunat la 112, au venit 2 echipaje de politie de la comuna si mi-au spus ca nu am dreptul sa intru fara acordul ei.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este:
Eu ca si copilul ei, singurul copil, ea fiind proprietara casei cu clauza de a o ingriji pe bunica mea fugita in alta tara, nu am nici un drept sa intru acolo?
Mentionez ca adresa mea din buletin se afla la acea locuinta, sau macar cum as putea proceda sa-mi iau bunurile ramase acolo?
Au avut si 2 garsoniere, le-au vandut si eu momentan stau cu chirie, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat daca am dreptul sa locuiesc sau sa patrund in acea locuinta macar pentru a-mi recupera bunurile.
Va multumesc, sarbatori fericite!
Răspuns la discuția Contestatie permis de conducere
In localitatea Cocorăștii Colț, Prahova pe data de 05.07.2020. Am fost azi la sectia lor si mi-au spus ca permisul nu este nici la ei si ca nu pot conduce pana la solutionarea cazului ca degeaba ma duc la politie
Cei de la IPJ Prahova mi-au spus dupa ce le-am dat foaia cu nr de la dosar de pe portal just ca permisul nu e la ei.. nu stiu ce sa mai fac...
Buna ziua, am ramas fara permis 90 zile pentru 0,04 mg alcool, am depus o contestatie la Judecatoria Ploiesti unde mi s-a comunicat ca nu mai am nevoie de certificat de grefa si ca trebuie sa astept numarul dosarului ca sa ma pot duce la politie sa-mi ridic permisul pana la solutionarea cazului.

[ link extern ]

Aici apare contestatia si nr de dosar, am scos hartia si am fost la IPJ Prahova unde mi s-a comunicat ca ei nu au permisul meu si sa revin in alta zi..
Dupa ce am plecat, am fost si la politie la mine in comuna sa pun o intrebare legata de permis si mi-au spus ca nu am drept de a conduce pana nu se solutioneaza cazul...eu ce sa mai cred?
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
[ link extern ]

Aici apare contestatia si nr de dosar, am scos hartia si am fost la IPJ Prahova unde mi s-a comunicat ca ei nu au permisul meu si sa revin in alta zi..
Dupa ce am plecat, am fost si la politie la mine in comuna sa pun o intrebare legata de permis si mi-au spus ca nu am drept de a conduce pana nu se solutioneaza cazul...eu ce sa mai cred?
Răspuns la discuția Suspendare permis de conducere
Mi-a spus astazi avocatul ca persoanele care se ocupa la judecatorie de acest certificat s-au imbolnavit de covid si nu are cine sa ma ajute... nu mai stiu cum sa procedez..am lasat intr-un plic acolo la corespondenta lor la judecatorie un plic im care se afla copie dupa procesul verbal, taxa timbru si o taxa de 20lei la posta impreuna cu contestatia..nu stiu cum se procedeaza, va rog sa ma ajutati
Buna ziua, ieri pe data de 05.07.2020 am fost oprit de un echipaj de politie, am fost supus testului de alcoolemie si mi-a iesit 0,04, nu am fost condus la sange pentru recoltare.
Am primit o dovada fara drept de a conduce, 9 puncte si 1305 lei amenda.
Astazi am fost sa fac contestatie pentru ca am inteles ca aparatul poate afisa gresit sau ca nu are metrologia facuta.
Mi-a spus cineva ca exista un certificat de grefa cu care poti conduce sau poti da un examen pentru redobandire ca sa-l pot recupera dupa 30 zile.
Daca am facut contestatie si astept aceste zile dupa acel certificat de grefa sa pot conduce, intre timp pot sustine examenul, sau macar la sfarsitul judecatii?
Va multumesc.
Discuție Furt automobil
Buna ziua, am si eu o mare problema..am cumparat o masina de la un baiat, nu am act de vanzare cumparare, a avut masina si el de la altcineva, am avut cartea masinii, talon, asigurare..toate actele. Am circulat asa cu ea 2 luni de zile si astazi m-am certat cu iubita si mi-a furat masina, am platit-o dar nu este pe numele meu..
Am martori care stiu ca am platit-o chiar daca nu am perfectionat actele, ce fac in aceasta situatie? Nu este nici pe numele meu, nici pe numele ei si vreau masina inapoi..mi-a luat cartea, talonul si asigurarea, mi-a lasat permisul si buletinul pe masa si a fugit cu masina.. va rog ajutati-ma..daca ma duc la politie ce se intampla?
Va salut cu respect, am și eu o intrebare pentru dumneavoastra.
Mama mea a primit de la bunicul, bunica, tatal si mama ei un teren cu o casa pe care a daramat-o si si-a construit ea singura o casa noua. In momentul de fata doar mama ei traieste si nu mai sunt in relatii deloc bune, aceasta fiind plecata din tara si recasatorita cu alta persoana acolo. In contractul de vanzare-cumparare scrie o clauza de a o intretine, de ai cumpara medicamentele necesare si de a i se face in caz de deces datinile obisnuite.
Ceilalti daca nu mai sunt in viata si mama ei a plecat in strainatate, mama poate vinde acest imobol?
Bună ziua, astăzi pe data de 03.06.2020 soția mea a fost declarată admis la proba practică a examenului auto, i s-a comunicat că o să-i ajungă permisul prin poșta. Întrebarea mea este, în cât timp va ajunge și dacă din data de mâine va putea conduce chiar dacă nu i-a ajuns? Vă mulțumesc frumos.