avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate Sophia1975

Activitate Sophia1975

Multumesc pentru raspuns! In acest caz, daca unul dintre soti decedeaza, celalalt va detine jumatatea lui plus cota parte din cealalta jumatate ?
In cazul de care spun a fost numai unul, unul s-a trecut dar inteleg ca au ambii drepturi egale asupra apartamentului.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!
O intrebare despre legi mai vechi....Stiti cumva, inainte de 89 contractele pentru cumpararea locuintelor se faceau exclusiv pe un singur nume sau puteau fi facute in numele ambilor soti? Am pe cineva in familie care pretinde ca pe vremea aceea nu se treceau ambii soti pe actul de proprietate, se trecea numai unul dar aveau ambii drepturi egale asupra apartamentului. Mi s-a parut cam ilogic. Multumesc!
Răspuns la discuția Cont virtual si masa succesorala
Multumesc pentru raspuns, foarte util!
Buna ziua!
Cum se poate verifica un cont bitcoin/monede virtuale sau care este procedura prin care se poate include acesta in masa succesorala? Fratele meu a decedat acum un an, are un card pentru monedele virtuale, stiu ca avea o suma dar nu cunosc cum poate fi accesat, nu avem pin sau alte coduri.
Multumesc!
Am cumparat ieri o casca bluetooth care nu e defecta dar nu are calitatea necesara a sunetului. Am cutia de hartie un pic deteriorata, restul e impecabil, bonul de cumparare, nu am garantie la el. Pot returna produsul sa primesc banii sau (as prefera) sa iau aceeasi marca de produs, mai scump si sa platesc diferenta? Multumesc!
Multumesc pentru raspuns.
Bună seara. Spuneti-mi va rog daca este legal ca o persoana fizica sa fie, fara acordul sau, in scris sau verbal, transformata in reclamant intr-un proces, alaturi de o institutie sau alta persoana fizica? Mama mea a primit o citatie in care e reclamant (probabil in solidar) intr-un proces. Dar nu stie cauza si mai ales nu doreste sa faca parte din nici un proces. Cum poate iesi din aceast dosar si daca se poate face fara prezenta ei la tribunal, se deplaseaza greu. Multumesc!
Buna ziua! Pentru cineva care este specialist in domeniul Muncii: pentru o persoana care este Sold Trader intr-o tara din afara, in România care ar fi similarul? Ce ar fi mai bine sa-si faca, SRL, PFA; PFI etc? Și unde isi poate face actele de inregistrare? Multumesc frumos!