Buna ziua. Am si eu aceeasi problema cu un vecin care se cunoaste cu politia. De fiecare data cand sun la politie si vine echipajul, se opreste muzica inainte. Acum echipajul ne-a amenintat pe noi ca ne da amenda daca ii mai deranjam.
Va rog, spuneti-mi cum ati depus plangerea? Ati pus si proba video sau audio? Din ce am gasit eu, in on-line pot face plangere si atasate probe doar poze.
roana99 a scris:
Update: In luna Mai dupa ce am vazut ca politia (ca de obicei) nu se grabeste sa ii dea nimic mai mult decat avertismente verbale, i-am facut cate o plangere pentru fiecare petrecere din ultimele 30 de zile. Mai exact a avut 4 petreceri pentru care i-am facut 4 plangeri pe care le am trimis on-line si care cred ca sau dus direct la IGP Giurgiu.
De acolo au fost retrimise la seful de post, care nu l-a mai putut acoperi si care ia servit 1.000 lei amenda.
Acum de cateva luni e liniste (recitalurile de muzica tiganeasca au incetat) pt. ca e plecat prin italia (la cules capsuni cred) dar urmeaza sa apara cat de curand.
Ramane sa vedem daca a inteles ceva (sau nu) din amenda primita.