avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate Sveti

Activitate Sveti

Mulțumesc. La asta m-am gândit și eu dar voiam o confirmare.
Bună ziua, fratele meu s-a angajat în noiembrie la o firmă. Nu i s-a plătit salariul pe motiv că trebuie să treacă de perioada de probă de 90 de zile. Au trecut acele zile dar ....niciun ban. A găsit de lucru în altă parte, și-a dat demisia dar firma respectivă nu-i aprobă demisi, cică trebuie să mai lucreze 21 de zile ca să-și primească salariul.Am citit Codul Muncii, nu am găsit asemenea aberații!Ce ne sfătuiți?La ITM nu cred să facem vreo brânză! Nu ar fi prima dată când facem sesizare iar ei nu găsesc nimic. Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Citiți regulamentul universității, e autonomie!Am trecut prin asta și nu e plăcut deloc!Și mie mi-au spus că trebuie să achit taxele pe tot anul.Trebuie să faceți obligatoriu o cerere de retragere.Eu nu am făcut(am mizat pe exmatriculare și m-am înșelat amarnic)și am regretat deoarece în întâmpinarea pe care am primit-o de la judecătorie scria că nu am solicitat renunțarea la cursuri.Bine, eu eram pe conversie și nu am găsit niciun regulament.Poate pentru licență există.Succes!
Interesant!Am să-i spun să meargă în audiență.Mulțumesc mult pentru răspuns.
Am s-o întreb. E vorba de o primărie rurală. Poate plăti prin Ghiseul.ro?
Mulțumesc pentru răspunsuri.
Am o prietenă divorțată de câțiva ani.A fost să plătească impozitul pe casă(restant de vreo 2-3 ani) dar a aflat că trebuie plătite mai întâi amenzile fostului soț.E adevărat că locuiesc la aceeași adresă dar...ce vină are ea pentru amenzile neplătite ale fostului soț?A fost amenințată cu executarea silită.
Contestație la executare urgent!Posibil să fie prescrise.Nu ratați termenul de 15 zile.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are dreptul, este un abuz!Anunțați în scris executorul că instituția vă oprește o treime din salariu.