avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina31.05.1994

Activitate Cristina31.05.1994

Buna ziua , am analizat instintarea trimisa de catre judecatorie , intradevar este incheiat un abonament cu arange in anul 2018 , ideeq este ca nu este incheiqt de mn personal sunt datele mele copie CI, dar scrisul si semnatura nu sunt ale mele , am analizat bine este vorba despre un fost concubin , cqre a facut acest lucru fara stirea mea , ce este de facut ? Momentan nu imi permit un avocat ...

Dapix a scris:

Poate fi orice, dar până nu vă uitați cei în dosar nu puteți să știți. Poate fi și greșeala, dar poate fi și un fals (penal), dacă cineva va folosit datele să acceseze un credit.

Este posibil sa fie si vre-o greaseala ? Avand in vedere ca nu am avut nici macar un abonament facut pe numele meu , practic nimic ...

Dapix a scris:

Da, este o firmă de recuperări creanțe. Trebuie să studiați dosarul de la Judecătorie să vedeți despre ce este vorba. Trebuie să vă apărați în instanță, ca să nu ajungeți la executare silită.

Buna ziua , am primit si eu o citati , sunt trimisa in jnstanta cu invest Capital LTD , habar nu am cine este aceasta firma cu ce se ocupa , din cate am inteles , ar fii ceva firma de recuperare , problema este ca eu nu am nici 1 credit nu am avut niciodata , ce inseqmna asta ?
Trebyie sa am ceva la mana sa dovedesc ca plec in vacanta cu , copilul ?
Buna ziua , asii dorii si eu o informatie , pt a pleca cu copilul in vacanta in alta tara , desii tatal ei nu este de acord , nu imi da procura ( mentionez ca , custodia este comuna dar copilul este la mine prin hotararea definitiva ) se poate face vreo ordonanta presidentiala pt lucrul acesta ? Multumesc frumos
Buna ziua , asi dorii si eu cateva informatii de despre o plangere pt abandon familiar . Sunt in proces pt stabilire domiciliu minor , astazi am avut cauza , si a ramas la pronuntare , doar ca pronuntarea a fost amanata pt 15 zile , tatal copilului nu a mai sunat din luna lui august al anului 2021 , nu stiim nimic de el , suntem in proces de 3 ani , nu plateste pensie alimentare , nu ajuta cu nimic in cresterea copilului , asi dorii sa fac 1 plangere pt abandon ,cum ar trebuii procedat ? Multumesc
Buna seara si scuzati deranjul , eu pe data de 22 decembrie am avut ultima sentinta intr-un dosar pt custodie minor , fata a ramas la mine ( mama ) paratul este obligat la pensia de intretinere din urma , ( 29/02/ 2020) iar dansul nu vrea sub nici o forma sa achite , cum se poate proceda , am inteles ca se poate face oprire pe salariu , dar nu stiu unde tr sa merg si cum sa procedez , un ajutar va rog frumos , o seara buna
Buna ziua , am si eu 1 nelamurire . Din cate stiu in ziua de azi nu se mai da custodie totala unuia dintre parinti ci doar comuna . Intrebarea este daca eu castig cazul . ( ca fetita mea sa locuieasca la mn ) pot iesii din tara fara procura de la tatal ei ... avand in vedere ca eu am rezidenta in italia 1 loc de munca acolo si toata familia acolo ?? Multumesc frumos