avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate gavadi

Activitate gavadi

Urgent! Buna ziua! Am avut un credit în 2017 și din motive de sănătate nu am mai putut achita. A ajuns la executor și mi-a pus poprire pe cont. La momentul actual venitul meu este din indemnizatia de handicap și insotitor.
Știu ca astea nu pot fi poprite, dar starea mea de sănătate nu îmi permite deplasarea la banca pentru deblocare și ridicarea banilor, deoarece fac tratament agresiv în străinătate acu fiind cu metastaze. Am trimis la executor o cerere de sistare temporara a plății pentru deblocarea contului cu tot cu documente justificative și se pare ca nu vrea. Ce pot sa fac în situația asta? Mulțumesc
Buna ziua! Am avut un credit în 2017 și din motive de sănătate nu am mai putut achita. A ajuns la executor și mi-a pus poprire pe cont. La momentul actual venitul meu este din indemnizatia de handicap și insotitor.
Știu ca astea nu pot fi poprite, dar starea mea de sănătate nu îmi permite deplasarea la banca pentru deblocare și ridicarea banilor, deoarece fac tratament agresiv în străinătate acu fiind cu metastaze. Am trimis la executor o cerere de sistare temporara a plății pentru deblocarea contului cu tot cu documente justificative și se pare ca nu vrea. Ce pot sa fac în situația asta? Mulțumesc
Bună ziua! Sunt educatoare cu contract pe durată determinata de la 1 septembrie 2020 la 31 august 2021. În toată perioada am fost în concediu medical cu cod 14 (cancer). Am dreptul la concediu de odihna? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Act de proprietate pe 5 frați?
În actul de proprietate sa fie trecuți toți 5 copii ca și proprietari, fără părinți. Se poate? Sau cum se procedează ca în actul de proprietate sa fie trecuți și copiii? Mulțumesc
Părinții sunt în viață și nu au act de proprietate pe casă. Acum vor sa facă act, au documentele necesare (cadastru, acte de la primărie...), ar putea sa facă act pe casă și sa fie trecuți doar copiii? Sau trebuie sa fie trecuți și ei... Mulțumesc!
Contestația la executare pot sa o depuna și altcineva la judecătorie Sau trebuie sa fie personal?
Buna ziua! Sotul meu a facut in 2012 un credit la otp. Pentru ca a ramas fara serviciu nu a mai platit ratele din 2013 sau chiar inceputul lui 2014. De atunci nu am primit absolut nimic nici din partea bancii nici din alta parte , pana azi 18.08.20202, de la un executor cu un proces verbal de sechestru incheiat in 11.08.2020,prin care spune ca sechestreaza autoturismul.
Din acest proces verbal afla ca a fost somat( neprimind nimic), afla ca acel credit a fost cesionat lui Kruk,
Cererea de executare silita a fost incheiata in 23.03.2015 doar de catre executor. Intrebarea mea este:
Acest credit nu este prescris? si daca da...ce trebuie sa fac?
Se poate pune sechestru fara o hotarare judecatoreasca?
Pot sa mai circul cu masina pana se termina 15 zile de cand am primit plicul fara ca politia sa imi retina actele? Cum sa procedez?