avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate bogda21

Activitate bogda21

buna ziua.va rog sa ma ajutati si pe mine intr.o problema. trebuie sa aflu si eu pentru o soc comerciala cate imobile si cate terenuri are insa nu stiu unde sa ma duc sa mi se elibereze acest document. va rog sa.mi spuneti si mie institutia la care trebuie sa ma adresez si ce imi trebuie pt acest lucru.va multumesc.
multumesc pentru raspunsuri dar certandu.va nu prea m.ati ajutat cu nimic. eu nu am inteles nimic. si daca vreti sa ma ajutati cu adevarat as vrea variantele pentru a rezolva acest caz cat si pasii care trebuie urmati pt fiecare varianta in cazul in care sunt mai multe. va multumesc
va multumesc pentru raspuns.dorim dizolvarea firmei.dar ce poate face acel asociat pentru a putea dizolva firma in conditiile in care celalalt asociat si administratorul sunt de negasit?
e putin cam complicata situatia ....sa va explic mai intai....este vorba despre o firma infiintata pe 7 august 2006 si are 3 asociati numai ca unul dintre asociati si administratorul sunt de negasit iar celalalt asociat vrea sa faca intr.un fel sa dizolve firma?cam ce ar putea face de unul singur in situatia asta?incepusem orecum procedura...am fost la cineva care ne.a indrumat in felul urmator : recomandare catre cei 2 asociati pentru convocarea adunarii generale (nu am primit nici un raspuns de la ei), anunt in ziar international (nici un raspuns din partea lor). intre timp persoana respectiva s.a apucat sa faca bilanturi si tot ce mai trebuie depus insa mi.a zis ca pentru asta trebuie sa plateasca la admin. fin 4000 ron (banuiesc ca sunt amenzi astea...). va dati seama ca asociatului nedisparut :) ca sa spun asa nu ii convine sa plateasca acesti bani de unul singur si mi.a zis sa ma duc sa spun ca nu o sa mai continuam procedura. auzisem insa ca daca nu sunt depuse bilanturi etc pentru nu stiu ce perioada societatea va fi radiata automat. pe recom online scrie asa : functiune, sediu expirat, bilant anual nedepus la reg com pe 2006, bilant anual nedepus pe 2007, data ultimei inregistrari 07.08.2007. conform art. 237 din legea 31/1990 aceasta societate nu ar putea fi dizolavata pt situatii nedepuse, sediu expirat, asociati disparuti/fara domiciu cunoscut? cam asa stau lucrurile. acum va rog sa.mi spuneti parerile dumneavoastra. care ar fi cea mai rapida si usoara solutie pt a iesi din asta?va multumesc mult de tot!
Răspuns la discuția restituire taxa auto
bogda21 a scris:

va multumesc pentru raspuns. asta am inteles dar de ce acea persoana de la adim. fin. i.a spus tatalui meu ca nu se incadreaza deoarece persoana care a dus masina nu este acceasi persoana pe numele careia a fost inscrisa masina. sa fi fost un motiv de intimidare ca sa mai scape de un dosar de restituire sau ce?va multumesc
va rog sa.mi ma spuneti pe langa acea cerere de restituire si ce acte mai sunt necesare.va multmunesc
va multumesc pentru raspuns. asta am inteles dar de ce acea persoana de la adim. fin. i.a spus tatalui meu ca nu se incadreaza deoarece persoana care a dus masina nu este acceasi persoana pe numele careia a fost inscrisa masina. sa fi fost un motiv de intimidare ca sa mai scape de un dosar de restituire sau ce?va multumesc
buna seara. am si eu o problema va rog sa ma ajutati dar mai intai sa va spun cum stau lucrurile. cumnatul meu a adus o masina din afara pentru tatal meu in luna noiembrie. din diverse motive masina a fost inscrisa abia pe 17 februarie 2009 iar la 2 zile s.a dat vestita ordonanta a guvernului (bine.nteles ca taxa a fost platita pe 17 februarie vreo 27 de milioane).as vrea sa stiu care sunt pana la urma criteriile pentru ca banii sa fie restituiti adica cine anume se incadreaza pentru restituirea banilor?la administratia financiara i s.a spus tatalui meu ca nu se incadreaza pentru restituire pe motiv ca persoana care a dus masina nu este acceasi persoana pe numele careia a fost inscrisa masina. eu sincer nu mai inteleg nimic.....pana la urma care e adevarul?vreau doar sa stiu daca se incadreaza sau nu pentru restituirea banilor sau ce anume e de facut in acest caz.va multumesc!
Răspuns la discuția carte de munca vs. timp pierdut?
contract de munca nu exista asa ca s.ar recurge la sanctionare. si in ce ar consta acea sanctionare?amenda?daca da cam cat?si daca ar inregistra c.i.m-ul zilele astea ce acte mi.ar trebui?imi trebuie acel dosar facut la un cabinet medical al fortelor de munca cu analize etc cum ca sunt apta de munca?va multumesc!
am si eu o problema. lucrez la un italian de pe data de 1 iulie 2007 si nu am carte de munca asta pt ca in prima faza a zis ca lucrez o luna de proba sa vad daca imi convine daca ii convine si apoi vedem. am continuat sa lucrez la el numai ca nici el nu a mai zis nimic de carte de munca si nici eu. si in prezent lucrez pt el tot fara carte de munca pt ca la inceputul lui ianuarie 2008 i.am zis de carte de munca pentru ca totusi trecuse atata timp si a zis ca nu e nici o problema sa vorbesc cu contabila sa vad ce zice sa/i duc actele etc.am vorbit cu contabila si i.am dus cartea de munca, copie de pe buletin si certificat de nastere. eu vroiam sa mi se treaca toata perioada de cand am inceput sa lucrez pt el adica din 1 iulie 1007 sau macar din 1 august 2007 daca nu s.ar lua in cosiderare luna de proba numai ca ea mi.a zis ca nu se poate trece din urma si ca trebuie sa ma duc la un cabinet medical al fortelor de munca sa obtin o adeverinta cum ca sunt apta si ca daca le obtin repede imi va scrie in cartea de munca din luna februarie 2008 numai ca eu in acea perioada eram in sesiune si nu am avut timp de umblat si i.ar am lasat.o balta. pe mine ma intereseaza daca se poate sa mi se treaca pe cartea de munca din 1 iulie 2007 adica de cand am inceput sa lucrez (cartea de munca o am nu trebuie facuta) si daca se poate ce acte imi trebuie pt acest lucru. precizez ca am carte de munca facuta dinainte facuta de un alt angajator pe o perioada de o luna si jumatate si din cate imi aduc aminte nu m.am dus la nici un cabinet medical al fortelor de munca sau in cel mai simplu caz oi fi luat o adeverinta de la medicul de familie. tin sa mai precizez ca nu sunt din bucuresti dar serviciul il am in bucuresti. deci cum fac sa mi se treaca si mie in cartea de munca toata perioada lucrata si ce acte imi sunt necesare in conditiile in care nu sunt din bucuresti. nu am facut nici macar un contract de munca cu acest italian. se mai poate recupera ceva sau pot sa consider toata aceasta perioada un timp pierdut?va multumesc!