avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Activitate Alde444

Activitate Alde444

Bună seara, pe o strada dintr o localitate, la ora 22:14 vecinii au dat cu artificii, fiind îngrijorat că scânteile ar putea cădea pe acoperișul casei mele,fiind pericol de incendiu! Pot face ceva legal? Să depun plângere la Poliție? Am filmat momentul! Ce mă sfătuiți să fac?
Bună seara Da exact în certificat este un nume cel de domnișoara, pe contract este alt nume! Noul nume după căsătorie!

gi-jane2 a scris:

Vreti sa ziceti ca are certificatul pe un nume s-o contractul pe alt nume? Corect era sa fi schimbat certificatul

Bună ziua, am cumpărat o mașină de la o doamna! Pe certificatul de înmatriculare este numele de domnișoara, acum doamna respectivă a schimbat numele de familie după căsătorie! Voi avea probleme când voi merge la Înmatriculări auto sa efectuez transcrierea automobilului pe numele meu? Sa o rog sa mi dea o copie de pe certificatul de Căsătorie? Cum ma sfătuiți sa procedez?
Bună ziua! Un băiețel de 7-8 ani se plimba cu o motoretă mică pentru copii pe benzina, merge cu viteza mare pe drumul public dintr-un oraș. Tatăl lui este pe strada, și îl încurajează! Sunt profund îngrijorat pentru ca pe strada trec mașini multe. Este legal faptul ca băiețelul se plimbă cu motoretă? Ce pot face? Apel 112? Sesizare la Poliție?
va multumesc pentru raspuns !
Buna ziua, un Consiliu Judetean a facut urmatoarea postare : ,,964 mii de lei pentru Persoanele cu Handicap din Comuna Ciurea ,,
Va rog sa mi spuneti daca fraza ,,persoane cu handicap ,, este considerata DISCRIMINARE in acea postare , ar fi trebuit exprimat si postat ,, pentru persoanele cu dizabilitati,, . Credeti ca e Discriminare ? Ar trebui sesizat Cmcd ? Va multumesc !
Buna seara! Am o intrebare la dumneavoastră, legata de următoarea speță: un baiat varsta 21 ani, are o iubită cu vârsta de 15 ani . Este legal ca cei doi sa întrețină relații sexuale ?
Buna ziua.
Am achiziționat o mașina de la o persoana juridică in Iulie 2020. Firma respectiva are poprire pe acea mașina ( s-a stabilit cu ANAF ul ca datoria respectiva se plătește in rate, rate care se finalizează in vara 2021).

Am făcut contract de înstrăinare dobândire, am primit și fiscalul societății cum ca nu are datorii/impozite rămase de plătit, toate bune și frumoase.

Am luat mașina in evidentă la mine tot in Iulie 2020.

Eh, problema e așa: la poliție , când sa înmatriculez, agentul mi a transmis ca înmatricularea nu poate fi făcută pentru ca mașina apare cu poprire.
Persoana juridică a fost la ANAF și a întrebat care e situația, și i s a transmis ca deși s a stabilit un plan de rate, mașina rămâne poprita pana la stingerea debitului.

Eh, dacă mașina e poprita, de ce a fost eliberat fiscalul in vederea vânzării? Ce e de făcut? Dacă sunt oprit de poliție, risc sa mi se ridice talonul, deși eu nu am cum înmatricula mașina pe numele meu?
CUM POT FACE SA O INMATRICULEZ PE NUMELE MEU IN ACEASTA SITUATIE?

Mulțumesc anticipat.
In Domeniul contructiilor de blocuri, noi suntem grup de facebook de vecini, va multumesc pt raspuns !

adriandimitriu a scris:

la ce domeniu a inregistrat marca? proprietarul marcii are exclusivitate doar in domeniul/ domeniile inregistrate (ex.: daca e inregistrat la sapun, dvs il puteti folosi la...bomboane)

Va multumesc !

Valsymy a scris:

Buna ziua! aveti posibilitatea sa-i spuneti de exemplu " Vecini in Cartierul Soarelui" si ati rezolvat PROBLEMA