Ok, sunt de acord, dar nou proprietar nu a anuntat asociatia, in termen de 10 zile de la adjudecare, ca a cumparat la licitatie apartamentul, daca o facea puteam in termende 30 de zile sa luam legatura cu executorul....
Ma gandesc ca, in aceste conditii, trebuie sa existe si o cale de atac
Buna ziua, in blocul unde sunt administrator s-a executat un apartament, nu stim cand si de la ce banca, care a fost cumparat la licitatie de o alta persoana in 4.12.2022. Acest apartament avea datorii la cotele de intretinere de 2.957,77 lei. la momentul vanzarii. Asociatia nu a reusit sa instituie privilegiu imobiliar, iar banca si executorul nu au luat legatura cu asociatia, iar fostul proprietar nu e de gasit din septembrie 2020. Intrebarea este daca, conform codului civil, executorul sau banca nu trebuiau sa anunte si administratia a acest apartament se va vinde la licitatie. si daca da, cum putem obliga executorul sau banca sa ne plateasca datoriile restante la intretinere? Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta:
Un apartament de la noi din asociatie a fost executat silit, iar noi am aflat doar cand a venit noul proprietar sa anunte.
Acest apartament avea datorii la intretinere. in valoare de 2855 lei.
Noi nu am stiut ca este in procedura de executare, nu ne-a informat nimeni, am aflat de la noul proprietar
Noul proprietar nu vrea sa plateasca datoriile apartamentului existente la data cumpararii
Intrebarea mea este: de cine trebuia sa fim instiintati ca se executa apartamentul si ce mai putem face in aceste conditii?
Mentionez ca proprietarul are actul de cumparare din 3 ianuarie 2022 si a a venit sa ne informeze in 16 februarie 2022
Va multumesc,
Buna ziua, este legal ca o asociatoe de proprietari sa angajeze o firma de administrare condominii so o alta firma de cenzorat in care reprezentatii acestor firme sunt cumnate?