Ok eu nu am dreptul sa forțez întrarea ei de ce au avut dreptul sa forțeze întrarea și sa schimbe incuietorile( în casa locuia doar decedatului). Respectiv la ceea ce se afla în casa eu am filmări cu tot ce se afla acolo iar sora decedatului mia recunoscut ca ei au luat tot pt ca nu vor sa ii dea moștenirea fiului meu. Mulțumesc.
Bună ziua, tatăl fiului meu a decedat în noiembrie 2023. Noi nu am fost căsătoriți, copilul este recunoscut de el. Decedatului ( tatăl fiului meu) are o locuință proprietate personala. Familia decedatului au pus lacate pe casa ( după ce au golit o) și nu ne lasă să intram. Am reușit sa strâng toate documentele pt a începe succesiunea întrebarea mea este acum avem dreptul sa intram în casa( eu și copilul ) sau doar după ce se termina succesiunea?? Ce trebuie sa fac sa recuperez tot ce a luat familia lui din casa( o perioada am locuit și eu cu copilul acolo și aveam lucruri personale care au dispărut )?? Precizez ca atunci când a decedat eram despărțiți de 3 ani.
Bună seara, ma aflu în următoarea situație și nu știu ce trebuie sa fac. Am trăit în concubinaj cu un bărbat în urma căruia a rezultat un copil recunoscut de el. Acum 3 ani ne am despartit . Recent el a decedat . Pe numele lui are doar o casa acum moștenitor de drept este fiul meu. Menționez ca nu a avut alți copii și nu a mai fost căsătorit. Ce trebuie sa fac ca copilul meu sa își primească moștenirea.
Bună ziua, am și eu o întrebare. Tatăl meu suferă de dementa și are și handicap gradul 1 nevăzător în momentul de fata fiind într un azil. Întrebarea mea este dacă ii putem pune pensiile ( cea de munca și cea de handicap gradul 1 nevazator) pe card și ce acte ne trebuiesc. Mulțumesc anticipat.
Nu am specificat înregistrările nu contin nimic incriminatoriu pt sora mea , doar ca sunt din dormitor si sotul ei le a arătat altui bărbat, vorbim de intimitatea ei din dormitor. Doream sa stiu daca il poate da in judecata pe soț pentru încălcarea intimități. Multumesc
Buna ziua,sora mea este în prag de divorț cu sotul ei, astăzi sora mea a aflat întâmplător ca el si un prieten au pus camere de luat vederi cu microfon si au urmărit o ultimile 2 sapttot ce a facut si a vorbit ea in casa. Este legal si ce poate face sora mea legal in privinta aceasta. Multumesc frumos
Buna seara. M am despărțit de câteva zile de comunismul meu din cauza faptului că acesta consuma alcool si are un limbaj foarte urat la adresa mea si ma amenintat ca vine peste mine si ma omoară. Precizez ca am si 3 sau patru înregistrări pe tel cum ma amenința cu moartea. Avem un minor de 3 ani impreuna. Intrebarea mea este pot cere ordin de restrictie?? Dar custodia minorului?? Multumesc anticipat.