avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Activitate dobosancamelia25

Activitate dobosancamelia25

Răspuns la discuția Plata amenda viteza
Va mulțumesc mult!
Buna ziua!

Am depus o contestatie pentru anularea unui proces verbal (amenda pentru viteza) si daca as avea castig de cauza, as putea recupera amenda platita? Sau e mai bine sa nu plătesc amenda si sa astept finalizarea procesului?

Mulțumesc!
Buna ziua! Daca semnez un contract de prestari servicii, cu un PFA, sunt obligat sa le cer un extras de cont/Lista IBAN-uri, cand voi face plata? Mentionez ca ar fi vorba de un parteneriat intre un SRL si PFA. Mulțumesc!
Va multumesc!
Buna ziua!

Am si eu o curiozitate, la ceas de amiaza. Daca o persoana, ce a fost condamnata definitiv pentru fals, uz de fals si inselaciune, si a facut inchisoare, ar putea sa isi infiinteze un PFA?

Multumesc!
Conform legislatiei, toate apelurile din Romania sunt inregistrate, de catre operatorii de telefonie. :)
Buna ziua! Apelurile telefonice inregistrate (stiu ca toate sunt), cat raman stocate, oare, 6 luni?
Buna seara! Un PFA este considerat profesionist? Multumesc!
Buna ziua! Am tot citit articole pe internet, legate de abuzul in serviciu, in care era mentionat "daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul etc.". Stiu, ca la obtinerea de foloase necuvenite, s-ar mari limitele speciale, dar, am vazut ca unii au obtinut condamnare cu suspendare. Intrebarea mea este, abuzul in serviciu, este mai mult incriminat daca s-a obtinut folos necuvenit sau nu neaparat? Multumesc!
Buna ziua! Angajatii din cadrul unei firme private, care ar savarsi un presupus abuz in serviciu, vor raspunde precum un functionar public sau, conform articolului 308 CP, pedeapsa s-ar reduce cu o treime? Nu am inteles exact termenul de abuz in serviciu si la ce ar face referire, mai mult.

Multumesc!