avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate Avocat Liviu Samoila

Activitate Avocat Liviu Samoila

Veti avansa costurile initiale de executare iar ele vor fi recuperate de la sotul debitor al obligatiei de intretinere.
Buna ziua! Daca in apel hotararea instantei de fond va fi modificata in tot, aveti posibilitatea recuperarii inclusiv a cheltuielilor de judecata de la fond, in masura in care au fost solicitate si probate corespunzator.
Buna ziua! Executarea hotararii se poate realiza voluntar, iar in caz de refuz doar prin intermediul executorului judecatoresc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vadit nelegala o astfel de masura. Va sfatuiesc sa va prezentati la serviciu si sa contactati un avocat imediat ce veti primi o decizie scrisa din partea angajatorului dvs.
Buna ziua! Va recomand sa formulati o notificare de plata, iar ulterior, in caz de neexecutare voluntare, o actiune in instanta pentru recuperarea drepturilor salariale cuvenite.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Cel mai probabil terenul se afla in zona protejata si veti avea nevoie de un aviz de la Culte. Pentru a cunoaste situatia juridica si regimul de inaltime + CUT/POT, va recomand sa solicitati eliberarea unui certificat de urbanism.
Constatul amiabil nu poate fi modificat ulterior incheierii, insa asiguratorul conducatorului declarat vinovat are posibilitatea reanalizarii aspectelor consemnate in acord, in masura in care considera ca sunt incidente aspecte de frauda. Daca nu se pune problema contestarii acordului, firma de asigurare este obligata sa despagubeasca conducatorul pagubit, existand inclusiv posibilitatea actionarii in instanta. Pentru lamuriri suplimentare, ma puteti contacta. O zi buna!
Buna ziua,
Ideal ar fi sa recuperati contractul de vanzare-cumparare. Noul cumparator nu si-a inmatriculat autoturismul pe numele lui? In caz afirmativ, exista o copie depusa la serviciul inmaticulari.
Pe de alta parte, in ceea ce priveste impozitele datorate pentru o perioada mai mare de 5 ani, ar trebui sa procedati la contestarea acestora intrucat este posibil sa fie prescrise deja.
In masura in care nu aveti nicio posibilitate de recuperare a contractului, va puteti judeca cu noul proprietar pentru a se constatat transmiterea dreptului de proprietate. urmand a folosi hotararea astfel pronuntata in fata autoritatilor fiscale.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita executorilor sa va comunice situatia la zi a debitului restant iar angajatorului o adeverinta cu sumele retinute in toate dosarele de executare de la infiintarea masurii popririi si pana la zi.
Buna ziua! Cota maxima ce poate fi indisponibilizata prin poprire este de 1/2 din salariul net daca sunt mai multe popriri simultan. In cazul unei singure popriri, cota este de 30%.