avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Activitate Georgiana Petrov - Cabinet de avocat

Activitate Georgiana Petrov - Cabinet de avocat

Ce anume s-a dat incheierea de incuviintare a executarii silite? Daca este vorba despre aceasta, puteti face contestatie la executare.
Răspuns la discuția Imobil de la dezvoltator
Buna, este un contract, si are valoare din acest punct de vedere, conform clauzelor stipulate. Contractul de rezervare, se intocmeste chiar daca platiti cash, caci are ca obiect indisponibilizarea bunului pana la semnarea actelor. Ar trebui sa fie scazuta suma de 1000 de euro din pretul total. Sa aveti o astfel de clauza in contractul de rezervare.
In primul rand observati art. 327 alin 3 Cod penal "Încredințarea unui act ce servește la identificare, legitimare ori la dovedirea stării civile spre a fi folosit fără drept se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă."
Deci fapta de a da buletinul unei persoane constituie infractiune in sine. In rest, in ceea ce priveste inselatoriile, daca veti fi cercetat probabil se va dovedi cu inregistrarile de la casa de pariuri ca de fapt nu ati fost dvs. Daca nu, in functie de situatii veti administra alte probe. De exemplu daca se va sustine ca la data x ati fi savarsit o inselaciune, veti dovedi ca la data respectiva ati fost in alt loc si nu ati fi putut savarsi infractiunea. Insa depinde foarte mult, de situatiile imputate si de dovezile pe care le puteti administra.
Daca sunt cheltuieli de judecata la trezoreria din localitatea de domiciliu.
Da, desigur, in termen de 15 zile. Motivati in fapt plangerea contraventionala.
Exista procedura plasamentului de urgenta, insa daca situatia e cum ati descris-o nu ar exista un temei pentru a se demara aceasta procedura. Poate initial va fi o discutie cu parintii si o monitorizare.
Da puteti, dar sa aveti procura autentica speciala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vi se comunica ordonanta de disjungere. Dar daca ar avea treaba cu dvs, va trimit citatie, in noul dosar. Tribunalul nu solutioneaza astfel de cauze de loviri si alte violente, doar sa nu se fi schimbat incadrarea juridica in alta infractiune, de competenta tribunalului, i sa in aceasta ipoteza ar fi pastrat vechiul numar de parchet.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar daca aveti calitatea de parte sau subiect procesual principal, v-am explicat. Nu este suficient sa fiti doar persoana acuzata de infractiune. Pentru a avea calitatea de parte sau subiect procesual era nevoie sa fie facute anumite acte procesuale.
Neplata pensiei de intretinere cu rea credinta timp de 3 luni constituie infractiune, aveti un termen de 3 luni dupa celelalte 3 in care sa depuneti plangerea, dar nu va ajuta cu plata. Pentru a obtine banii trebuie sa puneti in executare conventia notariala, caci este titlu executoriu.