avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Activitate Andyyy88

Activitate Andyyy88

Bună ziua!
Aa avea și eu niște nelămuriri în legătură cu o situatie, dacă ma poate ajuta cineva, va rog mult!
Situația este în felul următor: o persoana în stare de ebrietate face un accident rutier din vina ei, iar în accidentul respectiv își pierde viata fetița acesteia. Nu dorește avocat care sa o apere și recunoaște deschis ca este de vina, cerând sa fie aplicata pedeapsa după cum prevede legea. Cum ar decurge lucrurile în aceasta situație? Ar mai exista un proces? Dacă da, ar putea dura la fel de mult ca cele în care acuzatul se apară? Ar fi vreo șansă să nu facă închisoare?
Mulțumesc anticipat!
Buna seara! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarele informatii:
- in cazul unui accident rutier soldate cu decesul unui pasager din cauza soferului aflat in stare de ebrietate, care sunt pedepsele pe care acesta le-ar putea primi? Exista vreo situatie in care ar putea scapa fara inchisoare?
Multumesc!
Buna ziua!

Sunt in proces de infiintare a unei firme, SRL si nu imi este clar cum pot aduce bani la inceput in ea ptr cheltuieli? Urmeaza sa se construisca un site ptr aceasta firma plus investitia in produse, insa nu stiu cum trebuie procedat cu banii care se vor duce pe aceste lucruri. Cum ii bag in contul firmei? Multumesc! Numai bine!
Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. Tatal meu urmeaza sa iasa la pensie anticipat in 2022 si doreste sa infiinteze un SRL anul acesta ramanand angajat in acelasi timp la locul de munca actual. Il poate afecta acest lucru cu ceva in ceea ce priveste pensia?
Multumesc anticipat!
Adriana
Buna ziua! Urmeaza sa deschid o librarie online insa nu imi este clar cum este legal sa procedez cu fotografiile pe care le voi afisa pe site: pot lua fara probleme pozele cu carti de pe google sau trebuie sa primesc licenta pentru a le putea afisa pe site-ul meu? Si daca este nevoie de acest lucru cum aflu cine imi poate oferi acest drept?
Multumesc!