Bună ziua! Am o mică problemă, părinții mei au teren la țară, de sărbători am fost la ei acasă și am vrut să parchez mașina în curte doar ca poarta este in dreptul terenului vecinului, iar vecinul meu și-a parcat mașina în fața porții mele, neputând să intru în curte..am sunat la ei dar nu mi-au răspuns niciunul..după vreo jumătate de oră m-au sunat și m-au amenințat ca dacă vor poate să își închidă acolo terenul și nu o să mai intru deloc. Ce pot să fac?
Bună ziua! Am o întrebare? O eroare de nume la o sentință se poate rezolva cu un email? Persoana căreia i s a greșit numele nu se afla in Romania. Mulțumesc!!
Bună ziua! Dacă încă nu m-am angajat și am nevoie de asigurarea de sănătate (fiindcă am nevoie urgent) și ma duc sa o plătesc, după mama poate deveni cu coasigurat ?
Bună seara! Cumnatul meu a fost prins băut, cu o alcoolemie de 0,86, a fost dus (după ce a fost testat cu fiola sau cum se mai zice) la IML sa i se facă și probe și la sânge și i-a fost luat permisul. Menționez ca aceasta a fost prima abatere. De aici in colo, la ce ar trebuii sa se aștepte? Care ar fi următorii pași? Din ce am mai citit pe aici am înțeles ca poate sa ii dea închisoare cu suspendare..El lucrează in Italia, poate sa mai plece la munca acolo? Sau trebuie sa aștepte sa se termine procesul? Din ce am mai înțeles dacă plătește analizele mai repede ce i-au fost făcute, dosarul merge mai repede..așa este ? Va mulțumesc!!