avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Activitate Costel 21

Activitate Costel 21

Bună seara, cum pot face dovada veniturilor? Eu cunosc locul de muncă , am si adresa .
Bună seara, cum pot obține recalcularea pensiei alimentare daca fostul soț lucrează in Olanda cu forme legale, mentionez că el ia si alocația pt copil tot de acolo si bineînțeles că nu o trimite copilului. Mulțumesc
Bună ziua, revin cu intrebarea legată de exceptia copiilor până in 3 ani de la plata contribuției la asociația de proprietari. In data de 12 .04. senatul României a trimis catre camera deputaților proiectul de modificare a articolului 75. din legea196/2018.Am găsit adresa respectivă PL-X152/2021.unde scrie că, copiii până la 3 ani sunt exceptați de la plată.. Întrebarea mea este,a intrat in vigoare sau nu această modificare?
Bună ziua, soția a născut de curând. Am înțeles că din aprilie anul acesta, copii până in 3 ani sunt scutiți de la plată la asociația de locatari. Într-un articol am găsit că de fapt președintele de asociație hotărăște dacă trece copilul sau nu. Poate cineva să mă lămurească? Mulțumesc.
Bună ziua, părinții mei vor să-mi cedeze casa lor mie și soției mele. Întrebarea mea este : ce fel de contract de vânzare cumpărare trebuie făcut să nu poată fi atacat în instanță de către frații mei. Mulțumesc
Mulțumesc
Ok,dar îl despăgubesc pt cei 3 ani la care am contribuit împreună sau pt toată suma a apartamentului?
Bună ziua,am următoarea speță: un apartament luat prin credit imobiliar plătit împreună cu soțul 3ani după care am divorțat și plătesc singură rata în continuare. El a plecat din apartament. Acum urmează să se facă partajul. Cum se împarte apartamentul? Mulțumesc
Bună ziua, in perioada cât a fost școala online statul român acordă un ajutor de 75% din salariu.Eu v-am întrebat deoarece am primit răspuns că eu nu beneficiez deoarece fac parte din familia monoparentală, chiar dacă m-am recăsătorit. Asta nu înțeleg , dacă puteți să-mi spuneți din ce familie fac parte monoparentală sau tradițională. Vă mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

care e sensul intrebarii ?
Daca intrebati de alocatie, nu aveti dreptul. Nu sunteti persoana singura

Bună ziua, vă întreb deoarece statul dă bani pt părinții care nu au putut sta acasă cât timp copiii au făcut școala online. In momentul de față chiar dacă m-am recăsătorit nu pot primi acei bani deoarece se consideră că fac parte din familia monoparentală.