avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate Bonym

Activitate Bonym

Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru a convoca o adunare generală intr un bloc ; cand am ajuns la et.3 pe scara mea , a ieșit chiar președintele care era puternic afectat ca eu fac acest lucru si a început să țipe de se auzea pe toata scara aducându mi diverse injurii; dupa circa 5 minute de țipete s a repezit la mine( el fiind la et.4) si mi a rupt o porțiune din tabel ; toate acestea se întâmplau în prezența vecinei de la et.3 si a fetelor dansei; as dori sa stiu daca pot face plangere la poliție sau daca sa il acționez in judecata ( am chemat poliția locală si in timp ce asteptam jos la scara a inceput din nou să mă jigneasca: ca am 4 clase, ca masina mea e o rapciuna; ca o sa vad eu ca ma va pune la intretinere cu cateii- eu am doi căței)
Va rog sa ma sfătuiți ce pot face in acest caz
Multumesc
Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:"
ate 3918
CURTEA DE APEL PITEŞTI
SECŢIA I CIVILĂ
Dosar nr. 5598/109/2020
REZOLUTIE
15 mai 2024
Se fixează primul termen de judecată la data de 10 septembrie 2024, pentru când
se citează părţile, apelanta cu copia întâmpinării şi cu menţiunea de a răspunde la aceasta în
termen de 10 zile de la data comunicării.
Sub rezerva discutării în contradictoriu, se citează în calitate de intimată Cris-Tim
Family Holding SRL.
Judecător,
Alina Mihaela Mateescu "
Avocatul meu care a depus cererea de apel nu ar fi trebuit să depună concluzii scrise in termen de 10 zile?
Adică sa răspunda la intampinarea intimatei .
Precizez ca eu sunt apelanta!
Multumesc anticipat!

As dori sa stiu daca , intr un proces civil,secția conflicte de munca,termenul de 10 zile pentru apel se prelungește daca avocatul ( altul decât cel de la fond) a depus la instanță cerere sa i se comunice hotărârea de la fond si ca domiciliul procesual ales este la cabinetul său ; si daca da, cum se calculează?
Precizez ca procesul verbal de comunicare al instanței care se află la dosar precum și pe plicul de la posta este 01.03.2024.multumesc!
Multumesc

gi-jane2 a scris:

Pe 12 .

Cum se calculează termenul de depunere întâmpinare intr un proces civil;10 zile de cand? Eu am data poștei 01.03.2024 ; care este ultima zi de depunere a întâmpinarii?11.03 sau 12.03?
Multumesc pentru raspunsuri; am depus deja, si exact asa cum a precizat dl.avocat am fost foarte la obiect, scurt , ca de aceea se numeste " concluzii"
Buna seara?
As dori sa intreb daca intr un proces civil care urmează să se dea o hotărâre până pe 28.11.2023 pot depune eu, reclamată o " concluzie scrisă " deoarece avocatul nu a binevoit sa mentioneze niște documente din care expertul contabil poate calcula drepturi bănești neacordate( ore suplimentare? cum trebuie conceput acest înscris si in cat timp?( azi a fost sedinta in instanta?
Multumesc!
Buna ziua
As dori sa stiu daca ma încadrez si eu in ordonanta data de guvern in 13.07.2023 privind pensionarea cu 2 ani mai devreme având în vedere ca locuiesc intr un oras cu poluare, respectiv PITESTI; precizez ca sunt pensionata anticipat partial din aprilie 2021
Multumesc
În ce condiții poate construi la parterul blocului o firma ,o intrare separată de intrarea în scara?ce prevede legea in legatura cu acordul proprietarilor?