Buna seara! În această dupa amiaza am mers cu un tabel pentru a convoca o adunare generală intr un bloc ; cand am ajuns la et.3 pe scara mea , a ieșit chiar președintele care era puternic afectat ca eu fac acest lucru si a început să țipe de se auzea pe toata scara aducându mi diverse injurii; dupa circa 5 minute de țipete s a repezit la mine( el fiind la et.4) si mi a rupt o porțiune din tabel ; toate acestea se întâmplau în prezența vecinei de la et.3 si a fetelor dansei; as dori sa stiu daca pot face plangere la poliție sau daca sa il acționez in judecata ( am chemat poliția locală si in timp ce asteptam jos la scara a inceput din nou să mă jigneasca: ca am 4 clase, ca masina mea e o rapciuna; ca o sa vad eu ca ma va pune la intretinere cu cateii- eu am doi căței)
Va rog sa ma sfătuiți ce pot face in acest caz
Multumesc
Dacă instanța pune pe internet o rezoluție care suna așa:"
ate 3918
CURTEA DE APEL PITEŞTI
SECŢIA I CIVILĂ
Dosar nr. 5598/109/2020
REZOLUTIE
15 mai 2024
Se fixează primul termen de judecată la data de 10 septembrie 2024, pentru când
se citează părţile, apelanta cu copia întâmpinării şi cu menţiunea de a răspunde la aceasta în
termen de 10 zile de la data comunicării.
Sub rezerva discutării în contradictoriu, se citează în calitate de intimată Cris-Tim
Family Holding SRL.
Judecător,
Alina Mihaela Mateescu "
Avocatul meu care a depus cererea de apel nu ar fi trebuit să depună concluzii scrise in termen de 10 zile?
Adică sa răspunda la intampinarea intimatei .
Precizez ca eu sunt apelanta!
Multumesc anticipat!
As dori sa stiu daca , intr un proces civil,secția conflicte de munca,termenul de 10 zile pentru apel se prelungește daca avocatul ( altul decât cel de la fond) a depus la instanță cerere sa i se comunice hotărârea de la fond si ca domiciliul procesual ales este la cabinetul său ; si daca da, cum se calculează?
Precizez ca procesul verbal de comunicare al instanței care se află la dosar precum și pe plicul de la posta este 01.03.2024.multumesc!
Cum se calculează termenul de depunere întâmpinare intr un proces civil;10 zile de cand? Eu am data poștei 01.03.2024 ; care este ultima zi de depunere a întâmpinarii?11.03 sau 12.03?
Multumesc pentru raspunsuri; am depus deja, si exact asa cum a precizat dl.avocat am fost foarte la obiect, scurt , ca de aceea se numeste " concluzii"
Buna seara?
As dori sa intreb daca intr un proces civil care urmează să se dea o hotărâre până pe 28.11.2023 pot depune eu, reclamată o " concluzie scrisă " deoarece avocatul nu a binevoit sa mentioneze niște documente din care expertul contabil poate calcula drepturi bănești neacordate( ore suplimentare? cum trebuie conceput acest înscris si in cat timp?( azi a fost sedinta in instanta?
Multumesc!
Buna ziua
As dori sa stiu daca ma încadrez si eu in ordonanta data de guvern in 13.07.2023 privind pensionarea cu 2 ani mai devreme având în vedere ca locuiesc intr un oras cu poluare, respectiv PITESTI; precizez ca sunt pensionata anticipat partial din aprilie 2021
Multumesc
În ce condiții poate construi la parterul blocului o firma ,o intrare separată de intrarea în scara?ce prevede legea in legatura cu acordul proprietarilor?