Buna ziua!
Am si eu o intrebare ptr dumneavoastră.
Mama e in Romania si vrea sa isi cumpere un apartament.
Eu sunt in strainatate si mama vrea sa imi treaca apartamentul pe numele meu,eu nu pot sa ma duc in tara.
As vrea sa stiu daca mama in momentul cand gaseste apartamentul in loc sa il treaca at pe numele ei sa mil treaca direct pe numele meu, eu fiind in strainatate,cum se poate face?
Mama asa ar vrea sa faca ,il cumpara ea stand in el dar sa fie pe numele meu.
Ce se poate face ea fiind in România iar eu in strainatate
Ea deja ar fi vazut in apartament si in loc sai treaca pe numele ei vrea sa mil treaca direct mie.
Va mulțumesc!
Buna ziua!
Am si eu o intrebare ptr d-,voastră
Mama vrea sa isi cumpere un apartament, si eu ca fiu iam propus sa imi faca mie acte pe acest apartament
Ce nu inteleg eu la mama ca mia zis ca isi face intai ea acte pe numele ei si apoi mil trece mie,asta e ce nu inteleg
Ca daca mil trece dupa (vreau vanzare-cumparare sa imi faca mie)iam zis ca o so coste asa
Ea zicandu-mi ca nu o costa nimic
Cum sa nu te coste nimic daca actul e pe numele ei intai, si apoi vrea sa mil treaca mie,nu știu de ce nu vrea sa mil treaca mie de prima data sa nu mai facem 2 cheltueli.
Ce vreau sa precizez eu sunt in alta tara iar mama e in Romania
Nu stiu daca poate sa fie aceasta problema ca nu se poate sa mil treaca mie direct eu nefiind in Romania.
Mulțumesc!
Buna seara!
Am o matusa in tara(sora mamei mele).
Aceasta matusa,tatal ei ia lăsat mostenire casa.
La randul lui tatal ei fiind in viata a obtinut de la cei 2 frati ai sai semnatura cum ca nu au nici o pretentie la această casa.
Pana in ziua de azi tatal nu a facut un act de proprietate(vanzare-cumparare) si fica sa a ramas ca moștenitoare cum ia lasat inainte sa moara.
Acum rezulta ca fica mostenitoare posesoare de actele de mostenitoare si semnatura fratilor tatalui sau ca nu au nici o pretenție la casa,vrea sa imi faca mie nepotului ,acte de vanzare -cumparare cu clauza pe viata.
Rezulta ca matusa ei care este sotia unuia din fratii tatalui ei,adica matusii mele ,are act de proprietate(cum poate sa aibe un act de proprietate in acelasi timp in care bunicul meu avea acte semnate de la fratii sai ca nu au nici o pretentie asupra proprietatii)
Cum a putut sa obtina aceste acte si ce trebuie sa facem impotriva acestei ilegalitati?
Specificam ca matusa care vrea sa imi faca acte traieste si locuiește in aceasta casa.
Se poate da in judecata primaria care a scos acest act de proprietate fals,si cumnata bunicului ptr fals in acte,cerand si daune morale?
Mulțumesc!
Da dar noi am investit in apartament in anul 2011
Si o alta intrebare as avea,daca dinsa trece apartamentul la alcineva fara stirea noastra noi atunci cum putem afla ca apartamentul are un alt propietar.
Eu cu sotul stam in strainatate iar dansa e in Romania.
Soacra mea a stat cu noi in straintate pana in 2015 si in acest an sa reintors in Romania,din cauza neintelegirilor pe care le aveam cu dansa,iar acum vrem sa recuperam ce am investit in apartamentul dinsei.
Buna ziua?Am si eu o intrebare.
Soacra mea are un apartament carei pe numele ei.Mie si mamei mele ne-a facut mult rau(maltrat verbal ,psihologic)
Sotul meu nui in relatii bune cu dansa.La o cearta cu dansa ia zis sotului meu ca il dezmosteneste.
Ea poate sa treaca apartamentul la o alta persoana, adica sai faca vanzare-cumparare la acea persoana si sa aibe grija si de dinsa?
Eu cu sotul meu am investit in apartamentul dinsei peste 10.000€.
Intrebarea mea este, putem sa o dam in judecata ca sa ne recuperam tot ce am investit in acel apartament?Asta in caz daca trece apartamentul la o alta persoana.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra!
Buna ziua!Am si eu o intrebare.
Soacra mea o maltrateaza verbal si cu calomnias pe mama ori de cate ori se intalneste cu ea pe strada.
De doua ori sa intalnit cu mama si ia'adresat un limbaj jignitor ,insulte,amenintari ,provocindui mamei mele o suferinta psihica.
Ce ar trebui sa faca!
Va multumesc!