avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Activitate PIFI

Activitate PIFI

Buna seara,am si eu o intrebare!Se poate inregistra la ITM un contract de munca fara semnatura angajatului ....sau a ambelor porti?Este valid acel contract?
Buna ziua,nu ma-ti lamurit....cum se poate inregistra daca semnatura angajatului nu exista!......poate doar cu semnatura falsa si aici e o alta poveste!Pt.ca atat timp cit nu este valabil cum il poti inregistra??Asta nu inteleg!Pt.ca datorita acelui contract nesemnat de mine ca angajat eu am repercusiuni!
Buna ziua,am si eu intrebarea...Se poate inregistra un xontract de munca la itm,revisal daca acesta nu este semnat de angajat!Va rog un raspuns!Multumesc!
Buna ziua,intrebarea mea este... la sfarsitul unui dosar penal pe baza de semnatura falsa in contract de munca iar patronul recunoaste ca contractul nu a fost semnat decatre mine,dar contractul dispare in ceata....cine plateste despagubiri pt.judecata?
Buna ziua,am 2 ani de cind incerc sa ma judec pe un contract de munca facut fara stirea mea,nu exista semntaura mea pe acest contract,dosarul meu este stagnat la politie,se pare ca mi se pun bete in roate!Intrebarea mea este,,se poate prescrie cazul,,se pare ca asta se urmareste!Am facut sesizari la itm la comandant etc.mi-am luat si avocat!Este normal sa dureze asa mult..?
Buna ziua!Cit poate sa dureze un caz de judecata in instanta in cazul unei semnaturi false in contract de munca.Demisie falsa si semnatura falsa de catre angajator?Multumesc!