avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate ursamajor

Activitate ursamajor

Buna seara, as dori sa stiu daca printre noile schimbari se mentioneaza ca pentru noua functie de sef de serviciu (fost sef birou) sunt necesare studii de master. Multumesc
Buna ziua, am incheiat in 2023 un contract de comodat pentru un apartament. Trebuie sa mai depun declaratie la ANAF? Am inregistrat contractul doar la sectia financiara. Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așa m-am gândit și eu. Mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Este o afirmatie eronata.. c.i.m. cu timp partial se pot incheia cu orice persoana fizica,in conditiile legii , indiferent de calitatea acestuia , student, pensionar etc.

Deci ar fi posibilă încheierea pentru 2 ore. Înseamnă că angajatorul nu vrea să aibă nici o obligație față de angajat, motiv pentru care îl trimite sa își deschidă PFA. In codul fiscal sau codul muncii găsesc info despre c.i.m? Mulțumesc
Buna ziua, fiica mea este studenta si doreste sa se angajeze pentru 2-4 ore. Angajatorul unde a depus cv i-a comunicat ca nu se mai incheie contracte part-time pentru studenti. I-a spus ca poate lucra doar daca isi deschide un pfa, o intrepridere individuala. Este posibil asa ceva?
Ce modalitati de angajare exista pentru un student (part-time)?
Multumesc frumos pentru raspuns
Nu a existat nici un contract, a fost o înțelegere telefonică urmată de plata avansului.
Buna seara, exista vreo posibilitate sa recuperez avansul sau o parte din avans pentru o rezervare de revelion ce am anulat-o cu 2 saptamani inainte? Revervarea este facuta catre o persoana fizica, am dovada avansului. Multumesc pentru ajutor !
Buna ziua, ambii parinti au decedat in interval de 10 zile, unul dupa celalalt. Cum procedam cu succccesiunea? Suntem 2 surori si dorim sa deschidem procedura de succcesiune. Dezbatem o succesiune sau doua?
Multumesc !