Buna ziua
Eu am 36 ani vechime cu cotizatie și un an de somaj.Sunt născută în noiembrie 1965.Imi puteți spune cu ce penalizare voi putea ieși la pensie după 1 septembrie?
Bună ziua! Am vazut ca din toamna se schimba legea de pensionare.Va rog sa imi spuneți dacă eu cu 36 ani de vechime perioada contributiva și un an de somaj ma mai pot pensiona anticipat și care va fi penalizarea .Sunt născută în noiembrie 1965.Sau ce vechime îmi trebuie pentru pensionare..
Mulțumesc
Buna ziua.Spuneti-mi va rog dacă cineva care a ieșit anticipat la pensie după ce a împlinit vârsta normala de pensionare și a trecut la pensia normala se mai poate angaja cu contract de munca.Multumesc.
Bună ziua.Va rog sa imi spuneți dacă o persoana ieșită la pensie mai poate cumpăra perioada de cotizare de dinainte de a se pensiona, perioada ce nu s-a lucrat
Multumesc
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca eu am urmat cursurile facultatii la seral trebuie sa scot adeverinta de la facultate pentru dosarul de pensie.
Adica daca eu am mers in fiecare zi chiar daca am fost dupa amiaza e la fel cu cea de la zi
.Multumesc.