avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Activitate Lupei Luminița

Activitate Lupei Luminița

Bună ziua! Am cumpărat un produs de pe un site , și am cerut să se înlocuiască cu altul dar nu identic… au spus ca nu pot să îmi dea alt produs în loc doar același cu o altă mărime ! Problema este ca măsurile sunt cu croiala mică și de aceea am cerut alt model! Este legal să nu îmi ofere ceea ce doresc? Ei nu vor să dea la schimb alt model!!! Mulțumesc frumos!
Buna ziua! Un student poate fi angajat la o scoala de stat ca profesor de sport… cu carte de munca? Copilul este student la facultatea de sport și de aceea întreb!!! Dacă între timp se găsește un post liber are acest drept? De a se angaja ? Mulțumesc!
Cum pot proceda? Sa merg cu o lege sa vadă ca știu ce vorbesc… și sa mute pe doamna de la clasa… copiii spun ca ii calcă pe picioare și are ceva kg.. nu este slăbuță deloc!!! In afara ca le arunca sticlele de apa pe jos și da cu piciorul in ele sau le arunca pe geam!!
S-a. Văzut clar ca el nu a avut un comportament ne adecvat au camere de vederi și au vizualizat camera!!! Chiar sa stam cu mana in sân sa nu putem lua apărarea copiilor??? Nu pot sa ii cer tot eu scuze profesoarei din moment ce ea așa se comporta la ore in același mod!! Arunca sticlele cu apa ale copiilor pe geam, sau pe jos și da cu piciorul in ele… ce facem???
Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o avea in ghiozdan! Ce poate păți aceasta doamna ? Exista vreo lege dacă depun plângere? Va rog sa îmi Spuneti ce pot face in acest sens! Copilul a fost umilit de fata cu colegii și cred ca este și abuz in serviciu… va rog sa îmi Spuneti care este legea de care ma pot lega in afara de legea 272. Va mulțumesc!
Doar un centru a fost desființat din toată instituția..ma incadrez la alin 2 din ar 60 CM sau alin 1? Din câte știu preavizul se poate emite dacă ma incadrez la alin 2..Unde ma încadrez? Va multumesc frumos pt ajutorul dvs!!
Asta știam ca nu ma pot prezenta la examen...întrebarea e alta... cf legii dacă sunt în izolare și nu ma prezint ma pot da afară? Asta doresc sa aflu.
centrul nostru s-a desființat fiind pteluati de alt centru,angajații fiind detașați la alte centre din cadrul acestui serviciu. Personalul centrului care s-a desființat, urmează sa primească notificarile și probabil preavizul. Centrul nostru s-a desființat dar au înființat posturi noi în alte centre...posturi vacante ( acolo unde lucram în prezent s-au acceptat posturi dar trebuie să dăm examen, dacă vom fi mai multe persoane decât locurile existente)
În aceasta situație ce fac eu? Asa cum am spus sunt izolată la domiciliu.
Stiu ca pot primi prin poșta, dar eu ce fac? Ma pot prezenta la examen? Sunt izolată
Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a reorganizării a avut loc o reducere de personal pt anumite posturi. Unul din centre a fost desființat iar activitatea acestuia a fost preluată de alt centru unde am fost detașați. Proiectul a fost aprobat în aprilie a.c de consiliul local fiind subordonați primăriei. Nu am primit decizia de concediere,dar urmează. Prin urmare angajații centrului desființat urmează sa primească notificări...eu fac parte dintre aceștia și sunt în izolare la domiciliu deoarece sunt pozitiv la testarea cu PCR. Care sunt soluțiile pt situația mea? Nu ma pot prezenta la examen din această cauză și trebuie sa semnez acea notificare? Cum se procedează??? Multumesc mult!